2777
2789
عنوان

مامان کلاس اولی ها خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 63 پست
منم خیلی حرص میخورم فقط سراینکه مدام باید بگم بنویس بنویسالان از ساعت ۵ عصر دفتر کتابش زمینه الان تا ...

از ساعت ۲ظهر تا ۶عصر بالا سر دخترم بودم التماسش میکردم که مشقشو بنویسه چه با زور چه با بازی ... پدرم در اومد

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
تقصیر خانم گهشونهاین هفته برم مدرسه حالشو بگیرم بیام

انقد با معلمان سروکله نزنید 

نهایتا ماهی یکبار برید مدرسه جویای وضعیت بچه بشین 

دیگ هردم پیام دادن اصلا مناسب نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
وقتی هر کی از راه میرسه معلم میشه بابا بقران معلم خیلی شغل حساسی ه منتهی اکثرا میگن حقوق و تعطیلات و ...

من مدرسه شاهد نوشتم که مثلا بهترین معلما گلچین شدن

پسر دوستم مدرسه ای میره صد میلیون شهریه داد 

معلمشون بشدت پیره

اخه زیاد ضر میزنه برم بهش بفهمونم بلد نیست درس بده

شما ی مادرید چقد طرز صحبت کردنتون زشته

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من مدرسه شاهد نوشتم که مثلا بهترین معلما گلچین شدنپسر دوستم مدرسه ای میره صد میلیون شهریه داد معلمشو ...

من برا دخترم ازین فیلمای اموزشی که پر اینستا گوگله دانلود میکنم مثلا  هر درسی ازریاضی یا فارسی... باشه..

خودمم گوش میدم یاد میگیرم به دخترم خوب تر توضیح میدم 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
من مدرسه شاهد نوشتم که مثلا بهترین معلما گلچین شدنپسر دوستم مدرسه ای میره صد میلیون شهریه داد معلمشو ...

اصلا ربطی به مدرسه نداره دیگه، اتفاقا غیرانتفاعی ها رو دقت کنی میرن مثلا دنبال کسی که مدرک تحصیلی ارشد ریاضی داره، این آدم سواد ریاضی بالا ست اما رفتار با بچه رو بلد نیست که، نظام آموزشی خیلی داغونه متاسفانه از حجم نگرانی مادرها توو همین سایت مشخصه 

2810