افرین به همچین معلمی جلسه اوایل مدرسه بشدت ماهارو ترسوندبرمیداره به بچه ها ستاره میده روحیه باقی و ض ...
اینم ستاره میده ولی به نسبت توانایی هرکس . مثلاً یکی مرتبه ستاره اون و میگیره، یکی شعر و سوره حفظ کرده برا اون میگیره.. گفت جوری ستاره میدم که همه بگیرن.
شما هم خودت برچسب مورد علاقه بچت و بخر، هر وقت مشق مینویسه بده بهش. یا املاش و مینویسه خوب میشه بده. سخت نگیر بچه زده میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یجور رفتار میکنه انگار مثلا بچه من فقط اینجوره زنیکه
باهاش ی جوری حرف بزن معلمو میگم پررو نشه ...جلوی بچه یبار نگه تو هیچی بلد نیستی تو روحیه بچه خیلی تاثیر داره هنوز کلاس اوله تازه دارن یاد میگیرن اینا همش طبیعیه معلم پسر منم یکم بیشعور تشریف داره من بهش گفتم پسرم باید میز اول یا دوم بشینه چون شنوایش بخاطر لوزه کم شده بچه رو گداشته میز چهار ...این ماه و صبر میکنم ماه دیگ نزاشت جلو بشینه برخورد حسابی میکنم هرچی با احترام مثل اینکه صحبت کنی بیشتر پررو تر میشن