2777
2789
عنوان

مامان کلاس اولی ها خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 63 پست
افرین به همچین معلمی جلسه اوایل مدرسه بشدت ماهارو ترسوندبرمیداره به بچه ها ستاره میده روحیه باقی و ض ...

اینم ستاره میده ولی به نسبت توانایی هرکس . مثلاً یکی مرتبه ستاره اون و میگیره، یکی شعر و سوره حفظ کرده برا اون میگیره.‌‌.  گفت جوری ستاره میدم که همه بگیرن. 

شما هم خودت برچسب مورد علاقه بچت و بخر، هر وقت مشق می‌نویسه بده بهش. یا املاش و می‌نویسه خوب میشه بده. سخت نگیر بچه زده میشه 

حالا معلم دختر من برعکس 😅 امروز کلی وویس فرستاده کلاس که با بچه ها درست رفتار کنید استرس نداشته باش ...

وقتی غلط داشته باشن مهم نیس بگین بیشتر تلاش کن تا دیگه غلط ننویسی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجور رفتار میکنه انگار مثلا بچه من فقط اینجوره زنیکه

باهاش ی جوری حرف بزن معلمو میگم پررو نشه ...جلوی بچه یبار نگه تو هیچی بلد نیستی تو روحیه بچه خیلی تاثیر داره هنوز کلاس اوله تازه دارن یاد میگیرن اینا همش طبیعیه معلم پسر منم یکم بیشعور تشریف داره من بهش گفتم پسرم باید میز اول یا دوم بشینه چون شنوایش بخاطر لوزه کم شده بچه رو گداشته میز چهار ...این ماه و صبر میکنم ماه دیگ نزاشت جلو بشینه برخورد حسابی میکنم هرچی با احترام مثل اینکه صحبت کنی بیشتر پررو تر میشن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
پسره من بسیار ریلکسهمیگه تو‌کلاس حرف میزنه در صورتی که بچم میگفت یسریا شماره ها رو با دست میشمرنخب ا ...

آخی

ولی با انگشت شمردن قانون کلاس اوله

به حرف بچه نشین ولی سرش بادکرده گناه داشت خوب کردین رفت قیامت

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
2805