2777
2789
عنوان

کیاتجربه وزن کم کردن دارن توروخدابیاین دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 32 پست
کجاست گروه تون

تلگرام عزیزم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسایی که استپ وزنی دارن ال ارژنین مصرف کنن یه دوره اوکی میشه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
اصلا تایم ندارم کارم زیاده دوتابچه هم دارم

پس همون یبارم برید اوکیه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
تلگرام عزیزم

منم ببرید

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

منم ببرید

@del4r4m01 پیام بدید تلگرام لینک بفرستم

رژیمش سخت بود؟؟

نه اصلاااا به من فشار نیومد

همه خوراکی هارو داشت و گشنگی هم به ادم نمیداد

من الانم دارم و راضی ام

با اینکه پر خوری عصبی داشتم و درس هم فشار میاورد اما رژیم اصلا اذیتم نکرد

ببینین تنهاعلتی که نتونستم پای رژیمم بمونم غروبا تنم نیلرزه وحشی میشم توخوردن ازامروز میخوام جلوی خو ...

من ۶۵ م میخام ۶۰ بشم ب منم بگید چیکار کنم .ورزش نمیتونم بکنم دیسک دارم پیاده روی هم میکنم پدرم در میاد از درد .باید رژیم بگیرم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
عزیزم شما واقعا مربی هستید و درسشو خوندین و دوره هاش رو رفتین یا مربی تجربی هستید

بله عزیزم من از6سالگی باشگاه میرفتم و بعدش دوره رفتم 9 و نیم ساله مربی ام 

آیدی لطف میکنید

@del4r4m01

2810