2777
2789

من ۸۵کیلوام ۱سال باشگاه میرم خیلی فرم گرفتم اما وزن کم نکردم چونکه رژیمم سفت وسخت نبودش اما رعایت میکردم روزایی که باشگاه میرفتم حالا واقعا ازامروز رژیم گرفتم باشگاهمم رفتم بنظرتون چقدرزمان میبره وزنم بیاد پایین؟فست خوبه بگیرم؟چه کارای اضافه دیگه ای انجام بدم واسه لاغرشدن میخوام بشم ۷۰-۷۲کیلو توروخداراهنماییم کنین من امروز صبحانه کلا ۱موز ۱قهوه خوردم بعد باشگاه ۱تخم مرغ نهارم سالاد با ۶عدد جوجه کباب ۱نون تست فعلاااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر چون دارید تازه رژیم میگرید بهتره از کالری شماری استفاده کنید . روزی دو بار برید باشگاه پروتئین زیاد و کربوهیدرات و چربی کم استفاده کنید شیرینی چات رو ب حداقل برسونید فیبر روزانه 20 گرم مصرف کنید ( سبزیجات ریاد ) غذاهای سالم بخورید از روغن های سالم و شیرینی جات طبیعی استفاده کنید رژیم فست بگیرید و مطمئن باشید مشکل هورمونی و بیماری خاصی ندارید 8 لیوان آب در روز بخور و هر شب 8 ساعت حداقل بخاب. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ببینین تنهاعلتی که نتونستم پای رژیمم بمونم غروبا تنم نیلرزه وحشی میشم توخوردن ازامروز میخوام جلوی خو ...

شما چطور رژیم گرفتین ؟ شاید رژیمی که گرفتید مناسب نیست

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام وقت بخیر چون دارید تازه رژیم میگرید بهتره از کالری شماری استفاده کنید . روزی دو بار برید باشگاه ...

واقعا روزی دوبار باشگاه ؟من هفته ای ۳بار میرم سخته برام دوتالچه دارم

ببین من اصلا هیچی ازکالری شماری متوجه نمیشم سخته برام با یه رژیم کلی راحترم

سخت نیست عزیزم مربی ام و گروه لاغری رایگان دارم با تمام نکات و شاگردامم خیلی خوب پیش میرن باعث انگیزه ان خودمم پشتیبانشونم اگه میخواهید عضو شید آیدیمو بدم برام پیام بدین راهنماییتون کنم

واقعا روزی دوبار باشگاه ؟من هفته ای ۳بار میرم سخته برام دوتالچه دارم

هفته ای سه بار که میرید همونو در روز دو بار برین یه بار صبح یبار عصر بمدت 45 دقیقه ورزش کن و دو روز درهفته هم برو پیاده روی خیلی خوبه 

والا همینی که کفتم بامیانوعده اجیل ۱۰/۱۵عدد باشام ۱کاسه عدسی و۱عدد تست جو

عزیزم میان وعده هاتون اوکی نیستش میان وعده میتونید یه چیز رژیمی درست کنید که مقوی باشه بدنتون هنگ نکنه و بعدش جالتون بد نشه

سخت نیست عزیزم مربی ام و گروه لاغری رایگان دارم با تمام نکات و شاگردامم خیلی خوب پیش میرن باعث انگیز ...

کجاست گروه تون 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

ببخشید یه سوال بپرسم ناراحت نمیشید؟

جانم