2777
2789
عنوان

شب اول قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 77 پست
خواهرم داره کتاب ولی نخوندم ولی نکیر ومنکر میان باید مراقب اعمالمون باشیم تا شب اول قبرمون سخت نگذره ...

آهان ،اون که اره ،همون حاج خانمی که روضه میخوند می‌گفت ما عبرت نمیگیریم،سریع فراموش میکنیم،واقعا هم راست میگه

خب وقتی میره تو برزخ،برزخ چجوریه؟قیامت ک نشده ک بگیم بهضت و جهنم! اونایی ک از هزار هزار سال پیش مردن ببخشیدا الان حوصلشون سرنرفته؟یعنی خب خیلی گذشته ها، اماما چی اونام تو برزخن؟؟

خدا رحمتش کنهچرا فوت کردنببخشید میپرسم کنجکاو شدم چون جوون بودن

خدا همه ی رفتگان رو بیامرزه،یهویی قلبش می ایسته،فشارش یهو رفته بالا،کلا فکر و خیال زیاد میکرد،بچه دوست داشت شرایط ازدواج نداشت و سختی زیاد کشیده بود وگرنه سابقه ی بیماری خاصی نداشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت همه چیز رو میگم

گلم ببین وقتی کسی فوت میکنه وقتی لحد رو گذاشتن اگر اعمال طرف خوب باشه شب همون روز که دفنش کردن دونفر به نام بشیر ومبشر میان پیشش با روی باز وبامهربانی ازش سوالاتی میپرسند مثلا خدات کیه امام اول کیه دوم سوم و.... وقیامت اعتقاد دازی یا نه و،...

اما اکر طرف گناهاش خیلی باشه به جای اون دونفر نکیر ومنکر میان با ظاهری بد وعصبانی وحشتناک همین سوالات رو به صورت وحشتناک میپرسن 

براهمین میکن شب اول قبر خیلی سخته

وقتی پرسش وپاسخ تموم شد روح وارد عالم برزخ میشه یعنی دنیایی بین دنیای خودمون ودنیای اخرت 

وتا قیامت اونجا میمونه اگر گناهانی داشته باشه عذاب میبینه تا پاک بشه درعیر این صورت وارد بهشت برزخی میشه تا قیامت که همه تعیین تکلیف بشن

ادما براساس اعمال خیری که انجام دادن میتونند وارد دنیای ما بشن وخودشونو به شکل پرنده دربیارن یا وارد خواب ما بشن مثلا عده ای جمعه ها عده ای هفته ای دوبار و...

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

آهان ،اون که اره ،همون حاج خانمی که روضه میخوند می‌گفت ما عبرت نمیگیریم،سریع فراموش میکنیم،واقعا هم ...

گفتم براساس اعمالشون سنجیده میشن اگر گناهی دارن عذاب میبینن تاپاک بشن وقتی پاک شدن وارد بهشت برزخی میشن 

وای اونکه اره ولی بنظرم این ترس از مرگ ک خیلیامون داریم به خاطر ندونستنه،نمیشه ک ادم بدون اطلاعاتم ب ...

ول کن بابا هرچی بیشتر کنکاش کنی بیشتر میترسی بخدا 

اکیپ سوگلی های سایت#

نه روح نیس تو قبر دیگ اگ باشه که ما علننا زنده ایم هنوز و اون تو نمیتونی دوام بیاری شاید آگاهی که کم ...

فکر کردن زیادی کفر میاره ،انگار ک مغزم میخاره،دوست دارم همه چیز راجع به زندگی بعد از مرگ رو بدونم،اخه دخترعموم همیشه از همه ی تجربیاتش بهم میگفت،الان هی میگم مرگ راه برگشتی نداره ک بیاد و برام تعریف کنه،دلم براش تنگ میشه..

بهت همه چیز رو میگمگلم ببین وقتی کسی فوت میکنه وقتی لحد رو گذاشتن اگر اعمال طرف خوب باشه شب همون روز ...

ماها فکر می‌کنیم که خیلی سخته خیلی وحشتناکه ولی وحشتناکی به اعمال خودمون بستگی داره

خوب باشیم خوبه همه چی

بد باشیم ترسناک و وحشتناک

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
ماها فکر می‌کنیم که خیلی سخته خیلی وحشتناکه ولی وحشتناکی به اعمال خودمون بستگی دارهخوب باشیم خوبه هم ...

اره دیگه بستگی به اعمالمون داره منم گفتم 

ماها هم حتما گناه داریم براهمین برا ۹۰درصد سخته

اونی که تو قبر یه جسم بی حس و بی روح . روح از بدن جدا میشه و در آغاز راه قرار میگیره و زندگی  ابدی رو آغاز می‌کنه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
اره دیگه بستگی به اعمالمون داره منم گفتم ماها هم حتما گناه داریم براهمین برا ۹۰درصد سخته

مآه رمضونا ک برنامه زندگی پس از زندگی میداد انقد تحت تاثیر قرار میگرفتم

ولی آدم فراموش میکنه

دوباره میشه همونی ک بود

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
2810