2777
2789
عنوان

شب اول قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 77 پست
بهت همه چیز رو میگمگلم ببین وقتی کسی فوت میکنه وقتی لحد رو گذاشتن اگر اعمال طرف خوب باشه شب همون روز ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم،منظور از پاک شدن یعنی بعد قیامت دیگه گناهی براشون نمیمونه؟؟میرن بهشت؟؟

یجا خونده بودم همه ی آدمها روزی بهشتی میشن

عذاباشونو تو جهنم برزخی میبینن و بعد قیامت همه ساکن بهشتن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرین انسان زنده ای ک هفت قدم از قبرمون دور شدن نکیر منکر میان 

چندتا سوال ساده میپرسن اگر اعمال صالح داشته باشی راحت جواب میدی اگر گناهکار باشی همه چی یادت میره 

یکی از سوالا اینه نماز سروقت میخوندی؟چه کسی را عبادت میکردی؟پیغمبر تو کیست؟دین تو چیست؟

کتابای زیادی در این مورد هست ک من بزرخ خوندم خیلی خوب بود

فکر کردن زیادی کفر میاره ،انگار ک مغزم میخاره،دوست دارم همه چیز راجع به زندگی بعد از مرگ رو بدونم،اخ ...

منم یه مدت خیلی به این چیزا فکر میکردم زندگیم مختل کرده بود سعی کن خیلی ذهنت درگیر نکنی هر چی هس تو متوجه هیچی نیسی همونجور که ۹ ماه تو شکم مادرت چیزی یادت میاد اصلا؟؟؟؟

مرسی از توضیحاتت عزیزم،منظور از پاک شدن یعنی بعد قیامت دیگه گناهی براشون نمیمونه؟؟میرن بهشت؟؟

نه گلم عده ای با کمی عذاب در برزخ گناهشون پاک میشه ولی عده ای نه 

مجبورن تا قیامت عذاب بکشن ووقتی خدا حسابرسی کرد اگر بازم از گناهانشون چیزی مونده خدا وارد جهنم میکندشون تا تمام گناهشون پاک بشه ووقتی تموم شد وارد بهشت جاودان میشن

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

گفتم براساس اعمالشون سنجیده میشن اگر گناهی دارن عذاب میبینن تاپاک بشن وقتی پاک شدن وارد بهشت برزخی م ...

بله شما درست میگی ،ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیارمون قرار دادین،ادم وقتی فکر میکنه میگه اعع ازین به بعد فقط کار خیر انجام میدم اما بازم فراموشیه ک مارو نابود میکنه...

یجا خونده بودم همه ی آدمها روزی بهشتی میشنعذاباشونو تو جهنم برزخی میبینن و بعد قیامت همه ساکن بهشتن

ن عزیزم همه ادما وقتی پاک شدن درسته وارد بهشت میشن ولی همشون نه عده ای درجهنم ماندگار میشن یه جورایی جاودانه طبق ایه قران وروایات

مثل امثال شمر ویزید ونتانیاهو

ول کن بابا هرچی بیشتر کنکاش کنی بیشتر میترسی بخدا

اره واقعا حق با شماست عزیزم،اما خب هرکس یه زمانی داره و بالاخره باید بریم همه و اینکه ادما به مرگشون باور ندارن و فکر میکنن زمانشون طولانیه ترسناک ترش میکنه،این امادگی نداشتنه

منم یه مدت خیلی به این چیزا فکر میکردم زندگیم مختل کرده بود سعی کن خیلی ذهنت درگیر نکنی هر چی هس تو ...

فر کردن درباره مرگ واینکه ممکنه یه لحظه بعد زنده باشیم بد نیس چون ادم یه جورایی تلاش میکنه خودشو برا بعد مرگ اماده کنه واز گناهان دوری کنه

ن عزیزم همه ادما وقتی پاک شدن درسته وارد بهشت میشن ولی همشون نه عده ای درجهنم ماندگار میشن یه جورایی ...

عه پس جوابمو گرفتم

همش برام سوال بود پس تکلیف یزید ملعون چی میشه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اونی که تو قبر یه جسم بی حس و بی روح . روح از بدن جدا میشه و در آغاز راه قرار میگیره و زندگی ابدی ر ...

پس یعنی اون روحه که درد میکشه؟واقعا ترسناکه دل کندن از دنیا و ادماش،من ک خیلی میترسم،ما چندماه پیش تصادف وحشتناک داشتیم و تحربه ی نزدیک به مردن داشتم،از همونجا خیلی میترسم چون مرگ یهویی و بدون خداحافظیه...

یجا خونده بودم همه ی آدمها روزی بهشتی میشنعذاباشونو تو جهنم برزخی میبینن و بعد قیامت همه ساکن بهشتن

اینکه خیلی خوبه،منم اولین باره میشنوم،خداکنه همینطور باشه وگرنه جهنم ابدی خیلی ترسناکه

اینکه خیلی خوبه،منم اولین باره میشنوم،خداکنه همینطور باشه وگرنه جهنم ابدی خیلی ترسناکه

کتاب سه دقیقه در قیامت

مستند شنود و خیلی کتاب‌ها و صوتهای دیگه هست

سرچ کن شبا قبل خواب گوش کن 

2810