2777
2789
عنوان

شب اول قبر

1029 بازدید | 77 پست

بچها سلام،من سه روز پیش دخترعموم فوت کرد بعد اصلا باورم نمیشه اونی که تا چند روز پیش باهامون حرف میزد و شوخی میکرد و مثل ماها نفس میکشید یهویی دیگه کلا نباشه،یعنی دیدار به قیامت دیگه! بعدش تو مراسم میگفتن همون لحظه ای که آخرین سنگ لحد رو میزارن نکیر و منکر حاضر میشن،و قبل اینکه مرده رو بزارن توی قبر چند بار میزاشتنش زمین و فاتحه میخوندن و میگفتن اون طرفی که میمیره روحش به جسمش تعلق داره و باید امادگی پیدا کنه واسه رفتن توی قبر! شماها چی میدونین از قبر و اون دنیا؟یعنی اون روح توی قبر میمونه کلا ازین به بعد یا مارو میبینه ؟توی این دنیاست یا اون دنیا؟؟یا کلا هرچی میدونید بگین خیلی کنجکاو شدم و خیلی ام میترسم واسه دخترعموم،فکر میکنم اونم میترسه،اصلا حالم یطوریه ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترسناک نیست...

بعضیا با گفته هاشون ترسناکش کردن

براش قرآن بخون

سه روز پیش خاکش کردن؟

چندساله بودن؟؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بزار بریم تجربه کنیم میفهمیم😂

وای اونکه اره ولی بنظرم این ترس از مرگ ک خیلیامون داریم به خاطر ندونستنه،نمیشه ک ادم بدون اطلاعاتم بره،اخه مرگ ک خبر نمیکنه منم دوست دارم بدونم و برم..

مثلا چی؟شما خوندی؟اگه برات جالب و مفید بوده میشه اسمشو بگی منم بخونم؟؟اخه چند شبه اصلا خواب ندارم...

خواهرم داره کتاب ولی نخوندم 

ولی نکیر ومنکر میان 

باید مراقب اعمالمون باشیم تا شب اول قبرمون سخت نگذره

همیشه هم تو قبر نمیمونه 

روح میمونه تو برزخ 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ترسناک نیست...بعضیا با گفته هاشون ترسناکش کردنبراش قرآن بخونسه روز پیش خاکش کردن؟چندساله بودن؟؟

اره ندونستنه ک ترسناکش میکنه و گرنه ک راهیه ک همه باید بریم،خوندم بازم میخونم،نه دیروز دفنش کردن بیمارستان اینا برده بودنش نگهش داشته بودن،۳۴سالش بود

اره ندونستنه ک ترسناکش میکنه و گرنه ک راهیه ک همه باید بریم،خوندم بازم میخونم،نه دیروز دفنش کردن بیم ...

خدا رحمتش کنه

چرا فوت کردن

ببخشید میپرسم کنجکاو شدم چون جوون بودن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
وای چه سوالا خوبی کردی منم خیلی وقتا ذهنم درگیر این سوالا میشه اما من شنیدم میگن به محض مرگ روح از ت ...

خب باز نکیر و منکر ،فشار قبر و اینا واسه جسم هستش یعنی؟روح میاد تو قبر دیگه

خب باز نکیر و منکر ،فشار قبر و اینا واسه جسم هستش یعنی؟روح میاد تو قبر دیگه

نه روح نیس تو قبر دیگ اگ باشه که ما علننا زنده ایم هنوز و اون تو نمیتونی دوام بیاری شاید آگاهی که کمی هنوز مونده 

2810