2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست فکر کنه درس اصلا مهم‌نیست برا بچه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه افراط خوبه نه تفریط 

حد تعادل خوبه من با بالاسر بچه نشستن مخالفم ولی اینم که کلا مدرسه براش مهم نباشه اشتباهه چون بلخره سالای زندگیشو قراره چیکار کنه؟ به بازی و تفریح و بطالت بگذرونه هیچی یاد نگیره هیچی تحربه نکنه و یه مصرف کننده بار بیاد؟ 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من اصلا برام مهم نی با شوهرمم حرف زدیم تا دیپلم بگیره بسته اگه خودش بخون بود همراهی میکنیم نبود کار ...

خب درستش هم همینه نمیشه که کسی رو مجبور کرد که حتما دانشگاه بره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

عزیزم بچه ات اگه فکر و هدفش تو این سن درس نباشه میره پی افکار و کارهای دیگه ، احتمال هر اشتباه و خطایی میره بالا چون هدفی نداره انگیزه ای نداره راحت طلب و باری به هر جهت القا شده بهش

امیدوارم این موضوع رو جدی بگیری

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اره باور کن

ببخشید ولی باور نمیکنم

بچت بی سواد باشه مطططططمئن باش تو این جامعه اصلا موفق نمیشه حتی اگه پولدارترین آدم رو زمین بشه 

دیگه یه سواد معمولی لازمه زندگیه

اگه روزی بچت نخواس درس بخونه راهنماییش کن وگرنه یه روز فحشت میده که چرا تو این جامعه من هیچی نمیفهمم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اره میدونم خیلی ها مثل شمان .اما من حتی مدرسه هم نره مشکلی ندارم

واقعا یعنی بچت بی سواد بار بیاد برای یه حساب باز کردن ساده به این و اون اویزون بشه چقدر طرز فکر عجیبی،بچه داری؟

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

من خودم دندانپزشک ایندم و واقعا اگر بچه داشته باشم حتی مدرسه ثبت نامش نمیکنم🤌🙂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عزیزم من و همسرم هر دو دیپلمه ایم 

واقعا خجالت میکشم جایی بگم دیپلمه هستم 

برای گذر نامه برای گواهینامه برای ثبت نام بچه تو مدرسه برای همه چی ازت میپرس تحصیلات!؟

بچه هامم پشتوانه ی مالی محکم دارن 

طوری که برای هر کدوم خونه و مغازه خریدیم و در حال حاضر میدیم اجاره تا بزرگ بشن بتونن ازش استفاده کنن و اجاره شو براشون تو بیمه عمر سرمایه گذاری  میکنم 

ولی به درسشون خیلی حساسم 

طوری که از تابستون پسر کلاس پنجمم رو هفته ای دو جلسه  گذاشتم کلاس ریاضی 

حتی اگه شام و ناهارم نپزم به درس بچه م میرسم 

پسر دیگه م ولی خودش به درس خودش رسیدگی میکنه و نیاری به من نداره منم کاری بهش ندارم که مستقل تر باشه 

به تفریح و ورزشونم میرسم 

بچه حداقل باید دیپلم رو داشته باشه 

حتی اگه بخواد دلال هم بشه حد اقل باید دیپلم رو داشته باشه

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
مثلا بگم‌پنجم‌ابتدایی نیست چی میشه

اونوقت من بهت میگم به هر دلیلی نتونستی تحصیل کنی و الان میگی اعتقادی به تحصیل نداری. عقب موندن اون بچه از همسنهاش مشکلت رو حل نمی کنه. یه روزی بچه های مردم رو می بینی دکتر و مهندس شدند و باعث افتخار و حتی کمک پدر و مادر، ولی دختر شما نهایت با دیپلم وارد یه ازدواج سطح پایین میشه. باور کن حس خوبی نیست. من روانشناس نیستم. حتما با یه روانشناس صحبت کن. ما با یه رابطه .. نطفه ای درست می کنیم که خودش هیچ تقصیری نداشته. ما در برابر بچه هامون مسوولیم که راه درست رو نشونشون بدیم. توی جامعه ای که همه دنبال phd و فوق دکتری هستند، شما نمی تونی به تحصیلات بی اعتقاد باشی.

ترنج
کاش حداقل ۱۰ درصد از بیخیالی تورو منم داشتم انقد حرص نمیاوردم ولی نمیتونم بی تفاوت باشم

اره واقعا ده درصد بیخیالی برای همه واجبه

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
2810