2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست فکر کنه درس اصلا مهم‌نیست برا بچه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی عزیزم ، درس مهمه چون ذهن رو وادار به فعالیت مثبت میکنه ، مغز اگه سختی نکشه فعالیت نکنه تو موارد عادی روزمره هم کم میاره چه برسه به چالشها مثل دست که اگه فعالیت نکنه خشک میشه

درس لازمه برای راه های مختلفی که جلو پا میذاره تو آینده

کسی که سواد پایینی داره خیلی قضاوتها میشه ، فردا نوه ات معترض اول خواهد بود که مادرم یا پدرم یه نوشته بی غلط نداره ، درک تحصیلی نداره و ...

کم کاری نکن ، همراهی کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اشتباه میکنی عزیزم ، درس مهمه چون ذهن رو وادار به فعالیت مثبت میکنه ، مغز اگه سختی نکشه فعالیت نکنه ...

واقعا در حد خوندن و نوشتن برام‌کافیه بلد باشه بقیش رو خواست بره خودش بخونه نخواست نره 

اهمیت نمیدم واقعا . نه فشاری ن اهمیتی هیچییی . اصلا مهم‌نیست . ی چیز بی معنی حساب میشه

ینی بچه خودش قدرت تفکر و تصمیم گیریش کامله؟خوش به حالت پیرنمیشی من چقد حرص میخورم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چه خوب مثل همیم. خب چرا باید اهمیت داد اصلا

من اصلا برام مهم نی 

با شوهرمم حرف زدیم 

تا دیپلم بگیره بسته 

اگه خودش بخون بود همراهی میکنیم نبود کار نداریم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
واقعا در حد خوندن و نوشتن برام‌کافیه بلد باشه بقیش رو خواست بره خودش بخونه نخواست نره

خواست و نخواستش نیاز به راهنمایی داره ، اون بچه ست عاقل و بالغ نیست که بدونه الان چی براش مهمه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

علاف بگرده چیکار کنه ؟ اینو کسی میگه بچش یه هنری ورزشی استعداد علاقه داشته باشه نه که مفت مفت بگرده که آخرشم معلومه چی میشه برای خودت بچه زندگیت هدف بزار خوشحال بودن صرفا نشانه زندگی خوب نیس

2810