2777
2789
عنوان

خواهر شووهر چیپ 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چ چهره ناز و ملیح و با مزه ای داره خیلی بهش میاد مهربون باشه  امیدوارم بیشتریش خدا بهش ببخشه با فراریش عکس بگیره و سوز بعضیا بیشتر بلند شه😊😊😊😚😚😚😚😚😊😚😊😊😊😊😊😊😊😊

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اخه خیلی ادعای خوشگلی و با کلاسیش میشه والله من از ا.ن بهترین انقد کلاس نمیزارم

خیلی خوشگله اصلا هم‌بش‌نمیاد مادر دوتا بچه باشه هم ظاهرش خوب مونده هم هیکلش شما یه فکری به حال حسادتت بکن روانتو‌نابود نکنه 

عزیزم چ چهره ناز و ملیح و با مزه ای داره خیلی بهش میاد مهربون باشه امیدوارم بیشتریش خدا بهش ببخشه ب ...

هههه خودمو بزارم که فک نکنید از حسودیمه گلم فقط گفتم خیلی زشته ادم تا یه گوشی مسخره غذا فرد پروفایلم عوض کنه

2810