2777
2789
عنوان

ما زنا هرچی میکشیم از هم نوع خودمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 34 پست
عزیزم پسردوستی میدونی از کجا شروع میشه؟؟تاپیک می زنن دختر دارم و عاشق دخترم ولی دومی را پسر می خوام ...

دقیقا از همون سونوهای جنسیت و فرق گذاشتن ها که بچه را بخاطر جنسیتش بخان شروع میشه تا مثل مادرمن که رفتن به خونه پسرش میوه و گوشت نمیگیره اما اومدنی قسمت خوبه هرچیز را میزاره برای پسرش و توهین ها و تحقیرها و بی محلی های پسر و عروس را تحمل کردن....

جان جانانم💗💕

منم فکر میکنم بدجنسی و بی انصافی در جنس زن بیشتر از مردِ 

مثلا زن در مقام مادرشوهر حاضر نیست عروسش آسایش داشته باشه و پسرش هم اگه بشخصه خوب باشه مادرش پُرش میکنه

از طرف دیگه همون زن در مقام مادر دوست داره دخترش آسوده باشه و با داماد همکاری میکنه 

جای دیگه یه زن ( از دختر تا متاهل تا بیوه تا مطلقه) تو جامعه انقد اغواگری میکنه تا مرد نسبت به همسر خودش زده میشه 

و ......

درصورتیکه همه ی اینها در جنس مرد کمتر دیده میشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فکر میکنم بدجنسی و بی انصافی در جنس زن بیشتر از مردِ مثلا زن در مقام مادرشوهر حاضر نیست عروسش آس ...

دقیقا من 100 درصد نمیگم اما از 100 .70 درصدش به همین زنا مربوط میشه

جان جانانم💗💕

اگه تونستی به خاطر دخترت پا رو دلت بزاری و دومی را نزاد اونوقت می تونی از اونا ایراد بگیریولی اگه ته ...

امیدوارم اونقدر رو خودم کار کنم که به این نرحله که گفتی برسم چون خیلی دلم از این رفتارهاشکسته

جان جانانم💗💕

منم فکر میکنم بدجنسی و بی انصافی در جنس زن بیشتر از مردِ مثلا زن در مقام مادرشوهر حاضر نیست عروسش آس ...

خیلی از زنها به جای اینکه هنر خودشون را اضافه کنن تا پیش شوهر محبوب باشن بقیه ی زنها را خراب می کنن

البته من شوهر خودم بهش انتقاد می کنم میگه شوهرخواهرت که بدتره

بارها گفتم من با تو ازدواج کردم تو برام مهمی چه کار بقیه دارم؟؟

خوشم نمیاد با تخریب شوهر خواهر بخواد خودش را بی ایراد جلوه بده