2777
2789
عنوان

ما زنا هرچی میکشیم از هم نوع خودمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 34 پست
پس چی؟اصلا بعضی از این خانما نمیذارن نسل مردسالاری ور بیفته چون با تربیت پسرای قلدر و دخترای توسری ...

دقیقا هم مادرم هم مادرشوهرم ضد زن هستن

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چون بقول خودت بابات مهربونه و مامانت پرتوقع اینجور ذهنیتی برات شکل گرفته ولی خیلیا هم میگن مامان ...

در کل میگم چون همون مرد را هم زن تربیت کرده از مادرش تربیت شده اینجور شده درسته فارغ از جنسیت باید نگاه کرد اما من طبق تجربه ک کلی گفتم همه ن ولی اکثرا به همین صورت هستن که گفتم

جان جانانم💗💕

ب جرات قسم میخورم نصف همین بدجنسی مردا را هم زنا یادشون میدن یعنی تاثیری که زن تو بدجنس شدن مرد داذه ...

احتمالا مادرشوهر و مادرت هم مثل خودت فکر می‌کنند و نتیجه میشه نفرت از هم ج نس

ب جرات قسم میخورم نصف همین بدجنسی مردا را هم زنا یادشون میدن یعنی تاثیری که زن تو بدجنس شدن مرد داذه ...

شما خیلی خودتحقیری، همین حرف‌های شما نمونه بارز زنان برعلیه زنان بودنه

تو تربیت یک انسان مادر و پدر هردو دخیلنکم از جنس مذکر توسری نمیخوریم که خودمونم افتادیم به جون خودمو ...

اگر خواهر شوهر ها و مادرشوهر ها کاری به مرد خلنواده نداشته باشن و اون ادم خوب تربیت بشه بازم همین حرفو میزنی؟ 

من میگم خیلی مشکلات حل میشه همون ذات ادم مربوط به تربیتش هست اگر درست توسط خانواده مخصوصا نادر تربیت بشه... چون الگوی یک انسان 70 درصد مادره... خیلی از این مشکلات ریشه ای را ندارن.

تو تراپی ها با پدر کار ندارن چون میگن تربیت و ضربه ها بیشتر از بچگی و از سمت مادر اتفاق میافته

جان جانانم💗💕

شما خیلی خودتحقیری، همین حرف‌های شما نمونه بارز زنان برعلیه زنان بودنه

اگر خواهر شوهر ها و مادرشوهر ها کاری به مرد خانواده نداشته باشن و اون ادم خوب تربیت بشه بازم همین حرفو میزنی؟ 

من میگم خیلی مشکلات حل میشه همون ذات ادم مربوط به تربیتش هست اگر درست توسط خانواده مخصوصا مادر تربیت بشه... چون الگوی یک انسان 70 درصد مادره... خیلی از این مشکلات ریشه ای را ندارن.

تو تراپی ها با پدر کار ندارن چون میگن تربیت و ضربه ها بیشتر از بچگی و از سمت مادر اتفاق میافته

تعصب را بزار کنار عزیزم من دارم علمی حرف میزنم 

من روانکاوی شدم خودمم مشاورم وقتی مادر یک بچه از نظر روانی مشکل داشته باشه مطنیتا اون خانواده خیلی مشکلاتش بیشتر میشه تا پدر خانواده البته تا زمانی که تعصب داری نمیتونی حرف منو درک کنی

جان جانانم💗💕

اگر خواهر شوهر ها و مادرشوهر ها کاری به مرد خانواده نداشته باشن و اون ادم خوب تربیت بشه بازم همین حر ...

الان خودت دنبال داشتن پسر نیستی؟؟

پروفایل نمیزنی بعدش که پسر یعنی خار چشم بدخواه های مادر

ادعا با عمل خیلی فرق داره

عزیزم پسردوستی میدونی از کجا شروع میشه؟؟

تاپیک می زنن دختر دارم و عاشق دخترم ولی دومی  را پسر می خوام

دیگه شروع میشه قسمت خوب غذا را بهش بدن

سه برابر دخترشون هر روز بخوره

هی بهش بگن تو پشت منی 

پول بیشتر بهش بدن.

آزادی بیشتر بهش بدن 

و چرخه ی باطل ادامه پیدا می کنه

الان خودت دنبال داشتن پسر نیستی؟؟پروفایل نمیزنی بعدش که پسر یعنی خار چشم بدخواه های مادرادعا با عمل ...

من فعلا پسر ندارم ولی خودمن قضاوت نمیکنم ک ال بل میکنم فقط عدالت را بین بچه هام رعایت میکنم امیدوارم مثل اللن مادرم و مادرشوهرم نشم

جان جانانم💗💕

من فعلا پسر ندارم ولی خودمن قضاوت نمیکنم ک ال بل میکنم فقط عدالت را بین بچه هام رعایت میکنم امیدوارم ...

اگه تونستی به خاطر دخترت پا رو دلت بزاری و دومی را نزاد 

اونوقت می تونی از اونا ایراد بگیری

ولی اگه ته دلت داری به پسر داشتن فکر می کنی

شک نکن سالهای بعد دخترت چنین تاپیکی خواهد زد

2810