2777
2789

من مادرم به شدت پسر دوسته اونشب خونشون بودم قسمت خوب غذا رو برداشت برای داداشم که اصلا محلش نمیده

برای من و دخترم یه تیکه بد غذا اصلا گوشت توش نبود.اتفاقی رفتم سر قابلمه دیدم غذا گذاشت واسش 

از اونور من و خواهرام فقط به دردش میخوریم از دکتر و کار و پول و...

از اونور زمانی که رفتیم خونه پدرشوهرم و نون براش بردیم و خوراکی همسرم خونه مادرش نبود مادرشوهرم نون چند روز پیش اورد سر سفره گفت اینارو بخوریم حیفن.

بعدش همسرم بهش گردو داد چند کیلو خرید چند کیلو داد اون و خوراکی براش خرید همش از من قایم میکرد من نبینم تا همسرم به روش اورد اون گردو ها که بهت دادم گفت عه اها همونجان درصورتی  که قایمشون کرده بود و قبلش همسرم بهم گفت دادمش 

یبار هم کلی روغن و قند بهش داد دیدمشون گفتم ایناهمونان که همسرم برات گرفت گفت یادم نیست.

همسرم پدرشوهرم و پدرم به شدت مهربونن اگر مادرشوهر و مادرم بزارن.

بخدا هم مادرم هم مادرشوهرم هردو ادمای متوقع و پرویی هستن که دو ندارن همه شون قصدشون سو استفاده از هم جنسشونه خاک بر سرا در اینجا فهمیدم از ماست که بر ماست

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فارغ از هر جنسیتی چه مرد چه زن بمن ضربه زدند پس قصد و ذات ادم ها را داره نشون میده نه جنسیت چون منو ...

من از هم جنس خودم بیشتر ضربه دیدم چون مردا هم تربیت همین زنا هستن

جان جانانم💗💕

نمیدونم این همجنس چیه مد شده هی میگین!

همجنس چه صیغه ایه..آدمیزاد بفکر خودشه..تو جامعه گاهی برادر هم به برادر رحم نمیکنه اونوقت شما هی حرف از همجنس میزنین!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
فارغ از هر جنسیتی چه مرد چه زن بمن ضربه زدند پس قصد و ذات ادم ها را داره نشون میده نه جنسیت چون منو ...

👏 واقعا ما زن‌ها فقط بلدیم خودمونو تحقیر کنیم در حالیکه آسیبی که خیلی مردا به زن‌ها زدن هم کم نیست و برعکسش

همه مثل هم نیستن..‌بعضی مادرا غذا جلوشون باشه دل نمیدن بخورن میگن دخترم بخوره مثل مامان خودم اونقدر حق به گردنم داره که تا اخر عمر کنیزیش رو کنم نمیتونم جبران کنم ولی از بابام دلخوری دارم 

ذات انسان ها به جنسیتشون نیس...

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم این همجنس چیه مد شده هی میگین!همجنس چه صیغه ایه..آدمیزاد بفکر خودشه..تو جامعه گاهی برادر هم ...

بخدا نصف همین بدجنسی مردا را هم زنا یادشون میدن 

یعنی تاثیری که زن تو بدجنس شدن مرد داذه هیچی نداره چون طبیعت مرد تو این فاز ها نیست

جان جانانم💗💕

پس چی؟اصلا بعضی از این خانما نمیذارن نسل مردسالاری ور بیفته چون با تربیت  پسرای قلدر و دخترای توسری خور نمیذارن تموم بشه

تربیت اصل همه چیزه خانما خیلی بیشتر  به تربیت نسل بعد دسترسی دارن  

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
👏 واقعا ما زن‌ها فقط بلدیم خودمونو تحقیر کنیم در حالیکه آسیبی که خیلی مردا به زن‌ها زدن هم کم نیست ...

دقیقا مرد ها هم کم اسیب نزدند....

زن ها هم همینطورکلا برمیگرده به شعور

من از بچه ها هم ضربه دیدم 😐 با یکسریع رفتار هاشون

👏 واقعا ما زن‌ها فقط بلدیم خودمونو تحقیر کنیم در حالیکه آسیبی که خیلی مردا به زن‌ها زدن هم کم نیست ...

ب جرات قسم میخورم نصف همین بدجنسی مردا را هم زنا یادشون میدن 

یعنی تاثیری که زن تو بدجنس شدن مرد داذه هیچی نداره چون طبیعت مرد تو این فاز ها نیست

جان جانانم💗💕

بخدا نصف همین بدجنسی مردا را هم زنا یادشون میدن یعنی تاثیری که زن تو بدجنس شدن مرد داذه هیچی نداره چ ...

شما چون بقول خودت بابات مهربونه و مامانت پرتوقع اینجور ذهنیتی برات شکل گرفته ولی خیلیا هم میگن مامانم عالی بود بابام هزار تا عیب داشت...برا همین میگم آدما رو فارغ از جنسیتشون نگاه کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2810