2777
2789
عنوان

بچم بطری آبشو یادش رفت ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست

اتفاقا پسر منم جا گذاشت .منم خیلی نگران بودم ولی حالا چاره ایی نیست .پسرم پول داره آخرین لحظه گفتم میتونی از بوستون بخری ؟گفت آره.  چیز دیگه ایی به ذهنم نرسید .

حالا خودشون یه کاری میکنن دیگه نگران نباش . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم یادم‌رفتبرم‌بذارم🏃‍♀️ولی معلم نهایت ساعت پیام‌هاشو بابد بفرسته.دوازده شب اخه وقت پیام دادنه ...

وقتایی و شیفت ظهر هستن ساعت ۸ صبح تکالیف رو میگه😐شب قبل نمیگه

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اونوقت تاپیک میزنن مامان دهه شصتی بد تربیت میکنن مامان دهه شصتی فقط لوس میکنن عزیزم نگران نباش اونقد ...

من دهه هفتادی ام😅

ن مشکل گوارش داره باید زیاد آب بخوره

اتفاقا امروز فقط لقمه نون پنیر گذاشتم واسش ک اونم خشکه

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اتفاقا پسر منم جا گذاشت .منم خیلی نگران بودم ولی حالا چاره ایی نیست .پسرم پول داره آخرین لحظه گفتم م ...

اتفاقا اگه مدرسه بوفه داشت خیلی خوب بود 

مدیره اومد با افتخار گفت من بوفه رو جمع کردم

خب چراااا؟؟؟؟

میذاشتی یهو منه مادر نتونستم ی روز چیز بذارم واسه بچم

بعدم گفت اگه مادر مادر باشه هر روز صبح برا بچش لقمه میذاره😑😐اونا ک میخوان بوفه باشه تنبلن و ....

وقتایی و شیفت ظهر هستن ساعت ۸ صبح تکالیف رو میگه😐شب قبل نمیگه

خب مشق ک مشخص هست

بچه های من همیشه صبج اند. حداکثر ساعت یازده صبح مشق رو گفته. ینی دو ساعت قبل تعطیلی مدرسه

کار خاصی قرار نیست انجام بده که

من دهه هفتادی ام😅ن مشکل گوارش داره باید زیاد آب بخورهاتفاقا امروز فقط لقمه نون پنیر گذاشتم واسش ک ا ...

😆خب پس شما خوبی هفتادی عزیز

پاشو ببر براش بچه رو اگر آب زیاد میخوره

بطری آب و ول کن

برو مدرسه ناظم مدرسه رو یکم بتکون تا اونم معلم و بتونه

یعنی چی ساعت ۱۲ یادش میوفته واسه فردا چی لازمه

یکم برید جلو به مشکل میخورید

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مشق ک مشخص هستبچه های من همیشه صبج اند. حداکثر ساعت یازده صبح مشق رو گفته. ینی دو ساعت قبل تعطیلی ...

چند بار هم از معلم خواهش کردم زود بذاره 

چند روز پیش ساعت ۹ صبح پیام داده بچه ها ماکارونی بیارن😐خب شب قبل بگید بتونیم آماده کنیم 

😆خب پس شما خوبی هفتادی عزیزپاشو ببر براش بچه رو اگر آب زیاد میخوره

😅اسنپ زدم

خداکنه یکی قبول کنه بیاد ببره🤣

بطری آب و ول کنبرو مدرسه ناظم مدرسه رو یکم بتکون تا اونم معلم و بتونهیعنی چی ساعت ۱۲ یادش میوفته واس ...

چند بار تا حالا گفتم

من مال اینجا نیستم و اینجا یکم از شهر دوره

برا همین اصلا اهمیت نمیده مدیر اصلا 

حرف حرف خودشونه 

2810