2777
2789
عنوان

بچم بطری آبشو یادش رفت ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
کاش براش میبردی پسر من یکی دو بار پیش اومده که نبرده اونروز حسابی تشنه شده بوده🥺

اسنپ زدم عزیزم 

دختر منم مشکل گوارش داره باید آب زیاد بخوره

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار تا حالا گفتممن مال اینجا نیستم و اینجا یکم از شهر دورهبرا همین اصلا اهمیت نمیده مدیر اصلا حر ...

نه بابا بوفه خوبه .

خوب آدم همیشه نمیتونه لقمه بده .من خودم همیشه چیزای خوب درست میکنم و بهشون میدم میبرن ولی پسرم ذوق خرید با دوستاش رو داره و روزی مثلا ده میبره .با دوستاش می‌خرن و میخورن .بوفشون هم خیلی چیزای بد نمیاره همونایی که آموزش و پرورش و بهداشت تایید کردن و اجازه دادن رو میاره . یه موقع بچه نتونست لقمه رو که آورده بخوره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اتفاقا خوبه بوفه رو برداشتن یک سری کلی خرید میکردن بقیه دلشون میخواست و خانواده ها وسعشون نمیرسید خو ...

اینجا پر از سگ هست خیابون

یه بار یکیشون افتاد دنبالم

من خیلی میترسم ازشون

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

چند بار تا حالا گفتممن مال اینجا نیستم و اینجا یکم از شهر دورهبرا همین اصلا اهمیت نمیده مدیر اصلا حر ...

ما پارسال با معلم خیلی به مشکل خوردیم و اذیت شدیم هر روز یه ادا و اطفار جدید داشت این معلم

یه روز مامانا رفتیم دفتر پبش ناظم قبلش هر کی میگفت باور نمیکردن تا سند و مدرک نشون دادیم و معلم خودشو جمع کرد 

اگه میبینی جواب نمیگیری شوهرتو بفرست از مردا میترسن یکم داد و قال کنه سریع به معلم فشار میارن و معلم درست میشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی فکر نمی کنی بچه ات حتی از پس آب خوردن بر نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی بچه ات رو ضعیف درنظر گرفتی

چون یه بار دیگه هم واسش نذاشته بودم 

نخورده بود هیچی

من همیشه میگم پنجشنبه جمعه باعث میشه ازنظم بیفتیم

دقیقا

ما پارسال با معلم خیلی به مشکل خوردیم و اذیت شدیم هر روز یه ادا و اطفار جدید داشت این معلمیه روز مام ...

داد و قال سر معلم ؟ مگه از زندان فرار کردید 😑

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
داد و قال سر معلم ؟ مگه از زندان فرار کردید 😑

به معلم بی مسئولیت فشار نیاری همون رویه رو ادامه میده و نظم زندگی همه رو بهم میریزه تا نچشیده باشی متوجه نمیشی چی میگم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40