2777
2789

من.. 

هرچیزی میخوام باید بشه تو کتم نمیشه نره

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالتون

چرا؟ هیچ ادمی از تو شکم مامانش با اراده نبوده

به وجود میاد

پس قطعا میتونی و چیزی نیست ک نتونی از پسش بربیای

فقط باید بخوای

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

چرا؟ هیچ ادمی از تو شکم مامانش با اراده نبودهبه وجود میادپس قطعا میتونی و چیزی نیست ک نتونی از پسش ب ...

میخوام ولی نمیدونم چه مرگمه بخدا سست میشم میگم ولش کن چن ماهه هی میخوام لاغرکنم ولش کردم 2سال قبل شروع کردم یه بار10کیلولاغرشدم سست شدم چاق شدم بازخونه زندگیم گوه برداشته باز بیخیالم

افسردگی نمی گذارد😂💔💔💔💔

چرا همه فاز افسرده بودن دارن.. بجز ی تعداد معدود بقیه افسرده نیستن

تو الان تصور کن تو خونه مورد علاقه ت نشستی ماشین مورد علاقه ت تو پارکینگه میری خرید بدون توجه به قیمت کارت میکشی بازم افسرده ای؟ 

میخوام ولی نمیدونم چه مرگمه بخدا سست میشم میگم ولش کن چن ماهه هی میخوام لاغرکنم ولش کردم 2سال قبل شر ...

من توی تاپیکای دیگه م گفتم من بعد کنکورم 106 کیلو بودم توی دوسال و چند ماه رسیدم به 57 ولی چطور؟ 

سرد بود ورزش کردم

گرم بود ورزش کردم

پریود بود ورزش کردم

مکمل نداشتم ورزش کردم

لباس و کفشم اوکی نبود ورزش کردم

التهاب زانو گرفتم ورزش کردم

دیسک کمر کرفتم ورزش کردم

اتوپیامو کنترل کردم 

چون حالم از اون بدنی ک داشتم بهم میخورد.. 

چرا همه فاز افسرده بودن دارن.. بجز ی تعداد معدود بقیه افسرده نیستنتو الان تصور کن تو خونه مورد علاقه ...

هیچ کدومو ندارم چن ماهه فشارجسمی  ذهنی هم دارم تحمل میکنم