2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 78 پست
۱۰ تومن؟!! الان ی پزشک عمومی بدون هیچ اضافه کاری حداقل ۷۰ میگیره داریم تو اطرافیان که میگم

😂😂😂😂😂

من پزشک عمومی میشناسم 

سرش شرط میبندم 

ماهی ۱ ملیارد بیشتر داره 

پزشک عمومی بیکار هم میشماسم 

مهندس هس تیلیارد مهندس هس بیکار 

مگه همه مث همن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂من پزشک عمومی میشناسم سرش شرط میبندم ماهی ۱ ملیارد بیشتر داره پزشک عمومی بیکار هم میشماسم ...

خیلی بعیده پزشک بیکار بمونه مطمئنی اون شخص پزشکی خونده؟؟ الانم همه عمومی هاشم زدن تو کار تزریق و اینا 

پزشک عمومی مطب بزنه اون درآمد رو داره و گرنه تو بیمارستان از چنین درآمدی خبری نیست

چرا تو همین بیمارستان بدون اضافه کاری 

بستگی به نسخه هایی که مینویسن داره ماه به ماه فرق میکنه

خواهرم پزشکه که مطمئنم

هرر رشته ای که علاقه داری 

اتفاقا الان رشته های هنر بیشتر درامد دارن عزیزم 

اگه علاقه داشته باشی درامدش هم هست نگران نباش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان من هرچی پسر باعرضه ی سن کم دیدم که دستش به دهنش میرسه رفته بوده فنی حرفه ای برق و مکانیک و اینطور چیزا

برا دخترا هم بنظرم خیلی خوبه اگه رشته ای بری که مهارتای بدرد بخور یادت بدن

خیلی رشته های متنوعی هم هس

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

منم نهمم 

تجربی علاقه دارم میترسم برم نیارم 

انسانی خوشم نمیاد ولی بابام و مامانم میگن نمیتونی بریتجربی انسانی برو

نمیدونم چیکار کنم؟😳

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
خیلی بعیده پزشک بیکار بمونه مطمئنی اون شخص پزشکی خونده؟؟ الانم همه عمومی هاشم زدن تو کار تزریق و این ...

پزشک بیکار نمیمونه ایران الان کمبود پزشک داره 

اون بیکاره چون خودش خواسته 

وگرنه ما که کمبود پزشک داریم

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)
دوستان من الان برم دنبال علاقم یا دنبال رشته ای که پول توشه؟🫠البته اون رشته ای که علاقه دارم نمی دو ...

میتونی بری ارایشگری بخونی؟

یا خیاطی برو اونام مثل طراحین ولی بازار کارشون کمه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
2810