2777
2789
عنوان

بچه های بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 4674 بازدید | 119 پست
استارتر الان طرف میاد هزار جور محبت و با نازو نعمت بزرگ میکنه بچه به پدرومادرش بی عاطفه ست اونا که ...

نمیتونم فدات مادر و بیخیال شدن بچه !!!

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ولی اسی اگه تومیخاستی 100در100تا 7سالگی میتونستی پیش خودت نگه داری بعد 7سال دیکه ازت جدا نمیشدن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم فدات مادر و بیخیال شدن بچه !!!

اسی خوب الانم شوهرت همونه دیگه نمیزاره بری پیش بچه ها 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نظرت محترم ولی دست خودم نیست مادرم

ازم ناراحت نشو ولی این ۱۷ سال مادر نبودی؟!

حتی باز هم به خودت زحمت نمیدی تا شهرشون بری الان که بچه ها  تا شهرتون اومدن یادت افتاده مادری

مادر بودن که فقط بدنیا اوردنشون نیست

از همسر سومت بچه نداری؟؟؟

2805
قضاوت نکن وقتی داستان زندگی من نمیدونی عزیزم

داستان نداره گلم. زندگی انتخابه‌. زورت که نکردن. بعد مرگ شوهرت زن عموشون شدی. باز جدا شدی یه بار دیگه با کسی ازدواج کردی که روی شوهر قبلیت حساس بود. خب از اینم بخاطر بچه هات جدا میشدی. نشستی سر زندگیت حالا هم توقع بیجا داری. اون بیچاره ها تو رو ببینن اصلا نمیشناسن.

بله همین قصد رو دارم فقط میترسم پس زده بشم

هیچ اشکالی نداره یه فداکاری مادرانه است اونا جوونن و سرشار از غرور شما عاقلی و پخته .حداقل دلتون آروم میگیره رفتین و تلاشتونو کردین دیگه بقیه ش با بچه هاتون. توکل به خدا امیدوارم به خیرو خوشی این دیدار برگذاربشه از دیدن هم کیف کنین 

.من مامان یه بچه کوچولوی بیمارم بااین دل شکسته م از خدا میخوام دل شمای مادرو شاد کنه رحمی به دل بچه ها بندازه  رابطه تون جوری بشه جبران تمام چندسال ندیدنتون بشه الهی آمین 

ازم ناراحت نشو ولی این ۱۷ سال مادر نبودی؟!حتی باز هم به خودت زحمت نمیدی تا شهرشون بری الان که بچه ها ...

همسرم اجازه نمیداد خانواده پدرش و عموش عین نگهبان بالا سرشون بودم من چجور میرفتم ؟بله دوتا بچه ام از همسر فعلیم دارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

هیچ اشکالی نداره یه فداکاری مادرانه است اونا جوونن و سرشار از غرور شما عاقلی و پخته .حداقل دلتون آرو ...

عزیزم فدای دل مهربونت 💚

نظرت محترم دوست عزیز ولی اونا دیگه بالغ شدن عقل و شعور دارن میفهمن که من چقدر دست و پا زدم واسه نگهد ...

نگهداری فرق داره

دیدنشون چی؟ رفتن دم مدرسه... تلفن... دم در... یا هر راه دیگه ای

شما حق شرعی و قانونی داشتی برای دیدن بچه هات و هیچکس نمیتونه مانع بشه

مگر اینکه منع قانونی داشته باشی

اینکه میگی شوهرت اجازه نمیداد ببینیشون واقعا بده

الان اجازه میده یا یواشکی میخوای ارتباط بگیری؟

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

نگهداری فرق دارهدیدنشون چی؟ رفتن دم مدرسه... تلفن... دم در... یا هر راه دیگه ایشما حق شرعی و قانونی ...

منع قانونی داشتم شرط طلاقم بود 

پس شرط رو قبول و امضا کردی و پای امضاتم وایسادی

اینکه از بچه هات توقع عاطفه داری خیلی اشتباه و غیر منطقیه!

عاطفه فرزند به مادر به مرور زمان و با دیدن رفتارهای مادر به وجود میاد... ولی برای مامانا اغلب برعکسه... حتی بچه ای که بدنیا نیومده رو دوست داریم و بهش حس مادرانه و تعلق خاطر داریم حتی اگه ۱۰۰ ساله بشه 

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

اخی عزیزم تو ک این همه سال ندیدیشون دیگه بیخیال شو بچه هات اول که بی عاطفه هستن دوم حتما زیر نظر اونا تعلیم دیدن اونا پرشون میکنن چ توقعی داری ولشون کن زندگیت کن

شرایط سختی داشتی و داری نمیشه سرزنش کرد ولی گل شما به خودت حق دادی به شوهرت حق دادی پس به بچه هاتم حق بده..وقتی شمارو تاحالا ندیدن چه مهرو دلتنگی باید داشته باشن نسبت به شما...متاسفم شما براشون غریبه اید خدا کنه نفرت نداشته باشن با عرض پوزش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
2810