2777
2789
عنوان

بچه های بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 4698 بازدید | 119 پست
استارتر خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی باید بگم هیچکدوممون حق قضاوت نداریم کاش میشناختمتون و یکاری میکرد ...

ممنونم عزیزم نمیتونم بیخیالشون بشم بعد این همه سال جون ی مادرم😭😭

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اره گلم میدونم دایی های منم دو تا داداشاشون مردن زناشونو گرفتن حالم بهم میخوره از این افکار پوسیده ا ...

نه عزیزم من برعکس ازش متنفر بودم وقتی با پدر بچه ها زندکی میکردم خیلی اذیت میکرد و گیر میداد کلا قهر بودم باهاش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

العان بعد ۱۷ سال خیلی سخته عزیزم یک دفعه برم بگم من مادرتونم خودمم چند باری به سرم زده ولی اطرافیان ...

عزیزم شما زیادی توقعت بالاست

بچه هایی رو که از دوسالگی ندیدی و تو تمام این سالها به بهانه دوری راه و اجازه نداشتن، دیدنشون نرفتی کوچکترین محبتی ازت ندیدن، تلاشی برای داشتنشون نکردی، توقع داری الان بیان دست بوسیت؟؟؟

بنظرم ولشون کن

بذار زندگیشون رو کنن

روانشون رو بهم نریز

2805
یه روزی باید جواب همه کاراشون رو بدن

امیدوارم خدا جای حق نشسته ان شالا تقاص دل تیکه تیکه شدمو ازشون میگیره

نه ۱۷ ساله

ووو ۱۷ ساله تو رو ندیدن، شوهرجانت هم که نداشته بری دیدنشون. چه توقعی داری؟! منم بودم سراغت نمیومدم. مادر اونی نیست که بزاد. اونه که بالا سرته و مادری می‌کنه برات. 

😭😭😭چقد سخته با کسی ک ازش متنفری زندگی کنی

هشت ماه بیشتر دوام نیاوردم جدا شدم با بینی و دست شکسته 

ووو ۱۷ ساله تو رو ندیدن، شوهرجانت هم که نداشته بری دیدنشون. چه توقعی داری؟! منم بودم سراغت نمیومدم. ...

قضاوت نکن وقتی داستان زندگی من نمیدونی عزیزم

[QUOTE=358971429]بنظرم طبیعیه وقتی مادر من به کسی جواب مثبت میده که بهش اجازه نمیده به منی که بچش هس ...

بنظر من هیچ مردی حق و اجازه نداره که مادری رو از بچش جدا کنه مگر اینکه خود مادر تمایل نشون بده و موافق باشه

از نظر من مادر باعاطفه و واقعی وقتی ببینه یه آقا اجازه ی مادری کردن بهش نمیده باهاش وصلت نمیکنه و ادامه نمیده! نه که بره زیر پرچم اون مرد سینه بزنه و بعد از ۱۷ سال بیاد از بچه هاش توقع عاطفه و مهر فرزندی داشته باشه

در واقع اونی که وظیفشو در قبال فرزند به هر دلیلی(چه موجه چه غیر موجه) انجام نداده شمایی

بهتره که توقعی ازشون نداشته باشی و همونطور که تا الان پیش رفتی بقیه راه رو هم به همین شکل ادامه بدی

بذار تو آرامش زندگیشونو بکنن. اونا دیگه به خانواده و شرایطشون عادت کردن

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

ممنونم عزیزم نمیتونم بیخیالشون بشم بعد این همه سال جون ی مادرم😭😭

میدونم عزیزم درکت میکنم گریه نکن😔 .این وسط هیچکدومتون تقصیری ندارین کار روزگاره و اقبال .اگه همسرتون فوت نمیشد شاید الان همه درکنارهمدیگه بودین تقدیر چه ها که نمیکنه .اگه امکانش هست با واسطه و آدمی که خانواده همسر مرحومتون ازش حساب میبرن برین سراغ بچه هاتون بلخره ببیننتون دلشون به رحم میاد 

عزیزم شما زیادی توقعت بالاستبچه هایی رو که از دوسالگی ندیدی و تو تمام این سالها به بهانه دوری راه و ...

نظرت محترم ولی دست خودم نیست مادرم

میدونم عزیزم درکت میکنم گریه نکن😔 .این وسط هیچکدومتون تقصیری ندارین کار روزگاره و اقبال .اگه همسرتو ...

بله همین قصد رو دارم فقط میترسم پس زده بشم 

استارتر الان طرف میاد هزار جور محبت  و با نازو نعمت بزرگ میکنه بچه به پدرومادرش بی عاطفه ست اونا که ندیدنت دیگه بدتر الان دیگه کاری از دستت برنمیاد عزیزم بیخیال 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بنظر من هیچ مردی حق و اجازه نداره که مادری رو از بچش جدا کنه مگر اینکه خود مادر تمایل نشون بده و موا ...

نظرت محترم دوست عزیز ولی اونا دیگه بالغ شدن عقل و شعور دارن میفهمن که من چقدر دست و پا زدم واسه نگهداریشون و نشد 

داستانش مفصله عزیزم بعد مرگ پدرشون زن عموشون شدم و بعد جدا شدم همسرم روی عموشون که قبلا همسرم بوده ح ...

تو هم که فقط وقت کردی شوهر کنی‌😒 کی میخواستی به بچه هات برسی آخه. بیخیال. شوهر رو ترجیح دادی الان که از آب و گل دراومدن، میخوای مادری کنی؟! تو همون شوهرو بچسب

2810