2777
2789

شوهرم چیزی نمیگ این اولین تولدمه ک کنار همیم

ن این ن اون ن دوست ن آشنا خیلی عجیبه

وای اگ یادشون رفته باشه تا ی هفته باهمشون قهرم 

آخه من خودم ی آدمیم ک همیشه تولد همه رو یادمه تبریک میگم کادو میدم سوپرایز میکنم خیلی مهمه برام

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من به جاش میگم 

تولدت مبارک زیبااا 🫂🤍

ایشالا همه آرزوهات خاطره بشن برات و زندگی زیبا و شیرینی داشته باشی و به همه آرزوهات برسی 💕💋

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

تولدتون پیشاپیش مبارک🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌈🌈🌈🌈🌺🌷🌸💮🏵️🌻💐🌹🥀🥀🌼🍂🍁🍄🌾🌱🌿☘️

کمی صبر کنید،شاید اونا هم یادشونه،میخان سوپرایز کنن

اگ یادشون رفته باشه چی 

بدترین واکنش ممکن رو خواهم داشت

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
تولدت مبارک،انشالله که سوپرایزشی😂❤️

فدات

زن منم تولد خواهرشو جشن گرفت ولی تولد منو نه

باید بهش میگفتی خب

احتمالا مردی خبر نداریروحت شاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💗💗💗💗💗💗

مرسی واقعا    

تولدت مبارک😍 ماهم فردا سالگرد ازدواجمونه

مبارک اخی عزیزم  

2810