2777
2789
عنوان

تسلیت واژه کوچکیست در برابر این حادثه تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 137 پست
من نمیدونم چرا نباید از قبل به فکر اینجور حوادث باشیم بعد اینکه اتفاق بیافته تازه به فکر وام بلاعوض ...

خودت ک میفهمی جنجال میشه پس چرا میگی😐😄

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حادثه تلخیه.هوا هم داره سردمیشه وبارونی خیلی سخته.الان به خون ودارو وپتو نیازدارن توروخدا هرکاری ازدستتون برمیاد انجام بدید دوستان ممنون

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم
2805

خدا صبرشون بده  

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

تو شبکه خبر میگفت که 45 دقیقه قبل از زلزله اصلی یه پیش لرزه 4 ریشتری ثبت شده ,چرا تو اون 45 دقیقه کاری نکردن؟بخدا دلم داره میترکه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
این عکس ماله چنسال پیش.شهرو روستای منه    هزازتا عکسای دیگم تواینترنت گذاشتن الانم باوجو ...

مال ورزقانه؟

أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ
حذفش کردم ولی راحت شدم لز دیشب دارم حرص میخورم😠

حالا ک حذفش کردی میگمت چیکار کنن گلم وقتی یکی با بدختی یه زمین میخره برا اینک از کرایه نشینی در بیاد پول کرایه نده با دوتا بلوک یا اجر خونشو میبره بالا ک یه سرپناهی داشته باشه کاری از دستش برنمیاد😭😭😭😭😭خداصبرشون بده خییییلی سخته خیییییییییییییلی😢😢😢😢😢

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
2810