2777
2789

بگم واسم کرم ضد چین وچروک وضد لک برام بنویسه مینویسه نمیخام بوتاکس کنم ؟؟

یبار رفتم دکتر ننوشت گفت صورتت خیلی خوبه اماالان نمیخام برم پیش یکی دیگه؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بله میده 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
بله میده

ممنون گلم بعد واسه چین وچروک جواب میده عزیزم ک ازبین ببرشون؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم بعد واسه چین وچروک جواب میده عزیزم ک ازبین ببرشون؟

واقعیت من چون سنم کمه اطلاعی از تاثیر کرم تو چین و چروک ندارم 

ولی می دونم بعضی چین چروکا به خاطر کم ابیه پوسته 

می تونید از رتینول هم استفاده کنید( اسم فارسیش کلاژن سازه) 

یه سری مکمل کلاژنم هست کمک میکنه 

با روتین پوستی می تونید تا حدی درستش کنید 

اما اینکه چقدر پوستتون چروک داره و چقدر این گرما بتونه درمان کنه رو باید از دکتر بپرسید 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
واقعیت من چون سنم کمه اطلاعی از تاثیر کرم تو چین و چروک ندارم ولی می دونم بعضی چین چروکا به خاطر کم ...

چروک در حد خط لبخند وخط اخم