monesa1380 مدیر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 عنوان خدایاااا چرا مردا اینجوری شدن آخه | مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 65 پست از ده تا تاپیک نه تاش خیانت و طلاقه چرا همچین شده خیلی دلم میسوزه برا خانما مگه چیکار کردن که گیر این هیولاها افتادن تاپیک های پر بازدید رو دیدم اول صبحی اعصابم بهم ریخت خدا بهتون صبر بده واقعا🥲چقد مظلومیم ما زنها خدا بداند کافیست❤️ 1403/08/11 | 09:33 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 739 آره بخدااگه زن ها پا ندن به مردها اینهمه زن بیچاره نمیشن و اشک نمیریزنبچه هاشون هم اذیت نمیشنالان بچه من کجاس داره چکار میکنه خداااااا😭😭خدایا چرا زن ها و مردهای خیانتکار تقاص دل بجه ها رو نمیدن😭
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 12454 بعضی زنا از صد تا مرد بدترنولی خب تو هر دو طرف اینطور ادمایی پیدا میشن.. https://daigo.ir/secret/1706526649//زمین گرده و کارما کاربلد...
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 بهترین راه ازدواج نکردنه ، ازدواج ی خوبی داره هزار دردسر یعنی این حرفت رو باید با طلا نوشت کاش فقط ی بار برگردم ب عقب هیچ وقت هیچ وقت ازداوج نمیکنم خدا بداند کافیست❤️
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 آره بخدااگه زن ها پا ندن به مردها اینهمه زن بیچاره نمیشن و اشک نمیریزنبچه هاشون هم اذیت نمیشنالان بچ ... 😮💨ای خدا بمیرم برات کاش منقرض شن این چندشا منم زخم خورده ام خدا بداند کافیست❤️
bump عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2043 یعنی این حرفت رو باید با طلا نوشت کاش فقط ی بار برگردم ب عقب هیچ وقت هیچ وقت ازداوج نمیکنم مجرد باشی و مستقل بزرگ ترین آرامش داری تو این دوره زمونه اکثرا تنوع طلب شدن معیار شده پول و بچه خوشگل بودن بقیه هم ول شدن به امان خدا
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 مجرد باشی و مستقل بزرگ ترین آرامش داری تو این دوره زمونه اکثرا تنوع طلب شدن معیار شده پول و بچه خوشگ ... کاش کاش اینو قبل اینکه ازدواج کنم درک میکردم همیشه مامانم همین حرفو میزد ولی من خیلی کمبود محبت داشتم فکر میکردم ازدواج کنم خوشبخت ترین میشم اما از درد سرهای بعدش خبر نداشتم خدا بکشه منو ک ازدواج کردم عین چی پشیمونم خدا بداند کافیست❤️
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 739 خدا نکنه عزیزمانشاالله شما هیچوقت غم نبینی و همیشه زندگی به کامت باشه
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 خدا نکنه عزیزمانشاالله شما هیچوقت غم نبینی و همیشه زندگی به کامت باشه ممنونم خدا بداند کافیست❤️
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 739 بنظرم این زن های خونه خراب کن مثله بمب هستن داری زندگیت رو میکنی پیش بچه و شوهرت یه دفعه مثله بمب میزنن تو خونه آدم شوهر و بچه و مال و آبرو و آیندت رو همه رو باهم نابود میکنهای بر ذاتتون لعنت
bump عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2043 کاش کاش اینو قبل اینکه ازدواج کنم درک میکردم همیشه مامانم همین حرفو میزد ولی من خیلی کمبود محبت داشت ... سعی کن فقط به فکر پول باشی تا اگه بیشتر تو دردسر افتادی بتونی نجات پیدا کنی نهایتش اینه جدا میشی ولی اگه پول نباشه و جدا بشی هیچ جایی نداری
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 بنظرم این زن های خونه خراب کن مثله بمب هستن داری زندگیت رو میکنی پیش بچه و شوهرت یه دفعه مثله بمب می ... بعد آخرشم حرفشون اینه ما نمیدونستیم متاهله خدا بداند کافیست❤️
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 سعی کن فقط به فکر پول باشی تا اگه بیشتر تو دردسر افتادی بتونی نجات پیدا کنی نهایتش اینه جدا میشی ولی ... بدیش اینه ک خودم نمیتونم برم سرکار شوهرمم وضع مالیش چندان خوب نیس خدا بداند کافیست❤️
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 739 آره لعنتی هاولی زنی که افتاده با شوهرم و شوهرم هم صیغش کرده میدونسته متاهله😭نمیدونم تو این سن باید چکار کنم حدود ۴۵ سالمهدیگه وقته طلاق من نبود ولی دارن طلاق میگیرمنمیدونم آیندم میخا چی بشهشوهرم هم از کارش اصلا پشیمون نیست و زنه رو میپرسته
monesa1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2868 آره لعنتی هاولی زنی که افتاده با شوهرم و شوهرم هم صیغش کرده میدونسته متاهله😭نمیدونم تو این سن باید ... 🥲بمیرم برات خواهر چقد سخته من جای تو بودم میرفتم زنه هرزه رو تیکه پاره میکردم جیندا خانم شوهرتم اینجوری ول نکن ی درس حسابی بهش بده مهریه تو تا قرون آخر از حلقومش بکش تو دادگاه هم بگو خیانت کرده خدا بداند کافیست❤️
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 739 🥲بمیرم برات خواهر چقد سخته من جای تو بودم میرفتم زنه هرزه رو تیکه پاره میکردم جیندا خانم شوهرتم این ... چون صیغه کرده دادگاه خیانت محسوب نمیکنه میگه مرد میتونه زن صیغه کنهولی حق طلاق رو بهم میده دادگاه و مهریه رو ولی مهریه اینقدر میره میگه ندارم که اعسار میزنن بینم سالی یه سکه بده یانههیچی به نام خودش نیست و شغلشم آزاده میگه چیزی ندارم😔