2777
2789
عنوان

خدایاااا چرا مردا اینجوری شدن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 65 پست
چون صیغه کرده دادگاه خیانت محسوب نمیکنه میگه مرد میتونه زن صیغه کنهولی حق طلاق رو بهم میده دادگاه و ...

ای خدا🥲 این چی قانونیه آخه مگه نگفتن قانون وضع شده تا زن اول اجازه نده شوهر نمیتونه صیغه کنه پس اینا همش کشکه 

خدا بداند کافیست❤️
🥲بمیرم برات خواهر چقد سخته من جای تو بودم میرفتم زنه هرزه رو تیکه پاره میکردم جیندا خانم شوهرتم این ...

شوهرم پشت زنس😭

نمیتونم بهش آسیبی بزنم

حتی نمیتونم به زنه فحش بدم شوهرم طرفمه

میبینی آجی چقدر دلم رو شکوندن بعد از ۱۵ سال زندگی😭

واسم دعا کن خواهر 

خدا بهترین هارو واست رقم بزنه مهربون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم پشت زنس😭نمیتونم بهش آسیبی بزنمحتی نمیتونم به زنه فحش بدم شوهرم طرفمهمیبینی آجی چقدر دلم رو شک ...

ای خدا خیلی ناراحت شدم واقعا من از طرف اون بیشعورا ازت معذرت میخوام که اینقد اذیتت کردن خدا بهت صبر بده چشم دعا میکنم

خدا بداند کافیست❤️
2805

وقتی خیانت شده یعنی پشتش هم یه زن ....بوده 

متاسفانه جامعه خیلیی داره به سمت بدی پیش می‌ره 

قبلا یه پسری جرات نمی‌کرد یه متلک به یه دختر بندازه 

یه جوری دختره بهش میتوپید 

ولی الان چی ؟! دخترا افتادن دنبال مردای متاهل و پسرای مجرد 

خیلی راحت خودشون رو در اختیار هر کسی قرار میدن 

خیلی راحت تن به هر رابطه ای میدن 

چیشد که اینجوری شد ...

همین اقایونم با یه خانم دارن خیانت میکنن پس میبینی زنا +مردا گندشون دراوردن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
2810