2777
2789

الهی خیر ببینید 

توروخداااا از ته دلتون خواهراااانه التماستون میکنم از خدا بخواهید زندگیمو اروپ و درست کنه وهمسرم دوباره خوب بشه باهام و همه چی درست بشه الهی امییین

الهی هزار برابر دعاهاتون به خودتون برگرده 

هرکی دعام کرد بگن براش ایه الکرسی بخونم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کلاس همسرداری معرفی کنم شرکت میکنی؟ بعدش دعا به جونم میکنی، چون خودت میخوای زندگیت درست بشه خدا ه ...

هیچ برنامه ای جز اینجا ندارم عزیزم .

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
لطفا برای منم دعا کنید مامانم جواب آزمایشش خوب باشه 🥺💔

الهی الله بحق بزرگی و عظمت و قدرتش مادرت ازمایشش خوب باشه و دلشاد بشید . سایشون بالاسرتون مستدام

این تجربه یکی از کسایی که شرکت کرده

سلام خواستم بعد از دوماه نتیجه اقتدار دادن رو بگم و تو تجربه ها گذاشته بشه، شوهرم آدمی که دیگه همه می‌گفتند به درد زندگی نمیخوره، تبدیل شده به فرشته ای که خدا برام فرستاده و لطف اهل بیت شامل من و همسرم شد که در حرم مطهر حضرت رضا علیه السلام عضو کانال بشم و زندگیم به واسطه دکتر حسینی و لطف خدا و اهل بیت  زیر و رو بشه، الان با اینکه شرایط شغلیش حکم میکنه نباشه و همیشه با اینکه نبود جنگ و دعوا داشتین الان خیلی بهتر شدیم، جز و بحث داریم اما کوتاه و با مدیریت که انشاءالله اونم با راهنمایی های دکتر حسینی بهتر میشه

انلاین شاپ زنونه دارم
الهی الله بحق بزرگی و عظمت و قدرتش مادرت ازمایشش خوب باشه و دلشاد بشید . سایشون بالاسرتون مستدام

مرسی گلم 

براتون صلوات فرستادم عزیزم ❤🙏 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
🥲

الهی ارامش به وجودت و زندگیت بیا. 

ان شالله عاقلت بخیر و خوشبخت و دلشاد بشی 

الهی حاجت رواشی

ایتا نمیتونی نصب کنی؟

نه عزیزم

الهی ارامش به وجودت و زندگیت بیا. ان شالله عاقلت بخیر و خوشبخت و دلشاد بشی الهی حاجت رواشی

ممنونم عزیزم همچنین برای خودتون 🙏🏼🙏🏼❤❤

تو اوج تاریکی به دنبال نور... ✨

برات صلوات خوندم 

توام دعا کن ب نیت علی اکبر سمیه جعفر

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
برات صلوات خوندم توام دعا کن ب نیت علی اکبر سمیه جعفر

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر و دلشاد بشی. 

الهی با ابرو و سربلند باشید همیشه 

الهی زندگیتون پر از صمیمیت و مهر و محبت و ارامش باشه 

2810