2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست
یعنی چی چون روزی ازدواج کردن و عاشق هم بودن حالا اگه جدا بشه با کسی دیگه هم ازدواج کنه این آقا باید ...

خرجی نه،مهریه باید بده 

شاید این خانم وخیلیا نخان مهریه، ولی وظیفه مرد ک مهریه خانم رو تا قرون اخر بده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

عزیزم بهتر اینه ک با یه وکیل صحبت کنی

اون هرچقدم وحشی باشه، جلو دادگاه و قانون ازموش هم ترسو تر میشه،

نترس ازش ،هیچ غلطی نمیتونه بکنه،همشون تبل توخالی ان

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکیل چرا ، اونم یه مقدارشو برمیداره.

حساب به نام شماس. از دید قانون همه اون پول مال خودته.

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

2805
عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

من درکت میکنم

برو دفتر خدمات قضایی درخواست طلاق توافقی بده و ضمن شرط بذار اون صد تومن رو

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
صد تومن چیش خوبه؟ چشم به هم بزنه ۱۰۰ تومن غیب شده تو این گرونی. بعد از باباش با التماس یه تومن یه تو ...

خب شاید از نظر مالی فکراشو کرده عزیزم که داره طلاق میگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

۱۰۰ تومن فقط پول اسنپی میشه که میخای هی بری دادادگاه برگردی. 

پول تو حساب شماست و تماما مال شما

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
آخه شما سیاهیای اونور صلاق رو ندیدین و پیش بینی نکردین .فقط اینورشو دارین می بینین

شما طلاق گرفتی؟! 

میدونی چجوریه؟! 

میشه به منم بگی؟! 

منم شاید مجبور شم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب ما میخایم توافقی جدا بشیماین گفته صد بهت میدممن همین صد واسم خیلیچون این مردک اموالش به اسم باباش ...

برو دادگاه ببین چی میگن در مورد مهریه شاید دویست رو کامل بهت بدن 

چقدر میترسی اون عاشق شده اشتباه رو اون کرده 

صدتومن دیگه رو خرج اون زنه میکنه 

واقعا خنده م میگیره وقتی منطق امثال شمارو میبینم !😂مادی میکنم قضیه رو ؟؟؟؟؟؟اوکی ، بیا مادی نکنیم ق ...

خب شاید جا داره چرا همه چیو از صفر حساب میکنین؟! 

شاید میتونه بره خونه پدرش یا از خودش شاید خونه داره 

کسیکه تصمیم گرفته حتما به اینجاها شم فک کرده 

آدم عاقل وقتی جایی نداره همینطوری که جدا نمیشه 

با این شرایط جدا شی شوهرت به ریشت میخنده تو رو خدا مردا رو بیش از این پررو نکنید به اون مرتیکه بگو خبرش برای خودت و بچه هات خونه بگیره نمیخوایم باهاش زندگی کنی نکن ولی اینجوری به راحتی ازش جدا نشو بدون هیچی!!!

شوهرش بره زن بکیره این راحت میتونه طلاق بگیره این از شروط عقدنامس.بعدم چی میگی تو؟صد تومن با دوتا بچ ...

ینی چی چی میگی تو؟! 

یکم ادبم خوب چیزیه 

منم چیزی نگفتم گارد میگیری الکی 

منم گفتم اگه نداره اوکی اگه داره حتما بره مهریه شو بزاره اجرا مهریه حقشه چرا نگیره من گفتم اگه شوهرش نداره 

اگه داره حتما مهریه شو بگیره 

بعدم وقتی میخواد جداشه من فک میکنم حتما فکر جاشم کرده دیگه کجا میخواد بره چیکار میخواد بکنه 

2810