2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121002 بازدید | 801 پست

بیشتر بگیر ازش....طوری ک بتونی زندگیتو بچرخونی...البته اگ شغل و استقلال مالی داری..ولی خوب...اگرم طلاق نگیری و باش زندگی کنی با اون زنه هم میره و زندگیت جهنم میشه...حتی اگ دوسش داری از کسی ک دلش باهات نیس جدا شو..ولی خوب طوری ک زندگیت بچرخه

با 100 تومن فوقش 4 ماه بتونی بگذرونیبقیش چی؟ مهریه بگیر

یعنی چی چون روزی ازدواج کردن و عاشق هم بودن حالا اگه جدا بشه با کسی دیگه هم ازدواج کنه این آقا باید تا آخر عمرش خرج شو بده ؟؟؟!

کار کردن و تلاش کردن رو برا چی گذاشتن قرار نیس با مهریه همه زندگی کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طوری از اون زندگی بیایی بیرون باختی رسما آخه صد تومن چیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

خوب میکنی جدا شو. به نظرم این هرزه ممکنه بچه هاتو اذیت کنه بچه ها هم با خودت ببر. نذار ازن زنیکه اذست کنه ان شالله شغل خوب پیدا میکنی.‌شاغل میشی بچه ها هم مستقل تر شدین خونه جدا بگیر 

2805
عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

چ ت قسط بندی میکنن بهت میدم هر چی داره ندارع هم‌خورد خورد 

ببین این هرزه ها موندنی نیستند اکه دوسش داری بمون سر زندگی و ولش کن و با مشاوره حل کن درست میشه 

من این مرحله رو رد کردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میترسم ازشادم خطرناکی هستش

فرار کن برو. این مرتیکه بلا سرت نیاره. همون پول رو بگیر طلا بخر بذار بانک بعدا باهاش کار راه بنداز.یه مغازه کوچیک بگیر جنس کم بیار توش برو سر مغازت. یا برو سراغ کلاس ارایشگری ان شالله مستقل شی.

آدمای خیانت کارو باید اینقدر زجر کش کنی که به غلط کردن بیفتن

اول با یه وکیل درست مشورت کن و مهریتو‌ بزار به اجرا 

هرجوری ام باشه باید بده وگرنه میفته‌ زندان خرج بچه هاشم باید این بده پولم تو حساب توعه‌ طلا نخر بنظرم به قول خودت آدم خطرناکیه‌ بریز به حساب بابات بعد اینکه مهریتو‌ یه اجرا گذاشتی اینجور ادما فقط ادعا دارن وگرنه مملکت اونقدرا بی قانون نیست باید به گریه انداختش و دستش به اون پول نرسه

ببین سخته ولی بچه ها رو قبول نکن بذار پای خودش و خودتم هفته ای چند بار برو ببینشون یا دو روزی بیار پیش خودت...کلا بذار مسوولیت و سختی بزرگ کردن بچه ها بیافته گردن خودش..اونوقت میفهمه تو چی بودی تو زندگیش..شما خلی زرنگ باشی خرج خودتو میتونی دربیاری دیگه بچه ها رد قبول کنی بشدت می افتی تو دردسر...زندگیت حروم میشه..تو هم حق زندگی داری میتونی دوباره ازدواج کنی..

البته نمیگن دلسنگ باشی و بچه هاتو نادیده بگیری حتما هفته ای دو روز بیار نگه شون دار باهاشدن بیرون برو..

ولی بذار زحمتش بیافته گردن همسر خدانشناست.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
ینی اگه اموالی هم نداشته باشهدادگاه مهریه ازش، میگیره؟

بله که میگیره 

دایی من معلم هست هیچی هم به نامش نبود 

۱۰۰۰ تا سکه مهریه زنش بود ۲۰۰ میلیون اول ازش گرفتن بقیه مهریه هم ۴۰ روزه یه ربع سکه 

وکیل بگیر پدرشو درآر ساده نباش 

بنظرم ۲۰۰ رو بردار برو فعلا ی جایی که نتونه پیدات کنه اگ ادم خطرناکیه بعد نفقه و مهریتو بزار اجرا کونش پاره شه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
2810