2777
2789
عنوان

امشب جاریمو بوس کردم خیلی دوسش دارم 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 63 پست
خودتو اسکل کن

واقعا متاسفم برا بعضی ها چرا نمیتونی خوشی یاخوشحالی بقیه رو ببینی همش که نباید خیانت و  وجاری عفریته باشه

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما سوالی راجب نیاز همسرت داری میری با مادرت حرف میزنی؟ یا دوستت که تجربش بیشتره

از خود شوهرم میپرسم ،با جاری در مورد این چیزا حرف نمی‌زنم با دوستم هم نه،اگه خیلی گیر باشم مادرم یا شوهرم ،یا سرچ میکنم

منم خیلی دوست داشتم جاری داشته باشم حس میکردم باهاش خوب میشدم ولی هم من هم همسرم تک فرزندیم

هزار بار خداروشکر منننننننننن

واقعا تک فرزند بودن همسر نعمت بزرگه

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍
اینجا بگو که قشنگ چشمت بزنن پس فردا با همدیگه دشمن شید

عزیزم این چیزا خرافاته

اگه حقیقت داشت جورجینا الان صد تا کفن پوسونده بود

هرچی تلقین منفی داشته باشی جذبش میکنی

اگه هم نه که هیچی. 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها استارتر خودش میفهمه داره چز کار میکنه 

ماهایی که کامنت میزاریم نمیفهمیم 

دوسش داری مبارکه 

نمیشه که همه جاری ها دشمن باشن

خب حالا دلیل اینکه تاپیکشو زدی چیه 

ابنو بگو؟؟؟؟

هزار بار خداروشکر منننننننننن واقعا تک فرزند بودن همسر نعمت بزرگه

نه من دوست داشتم یدونه برادر شوهر داشته باشم

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
2810