2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست
بابام وضعش خوب نیستولی واسه مشورت یه روز میرم پیش وکیل

وکیلایی که جلو دادگاه میشینن مشاوره رایگان میدن

اصلا و ابدا به ۱۰۰ تومن راضی نشو،مهرتو بزار اجرا تا زنده ست بدهکارته،هی باید قسط بده و هر زنی ببینه این مهریه بدهکاره ولش میکنه،رو بچه ها هم حساسیت نشون نده

اون دنبال هوس خودشه یه روز هم بچه نگه نمیداره و کسی هم با بچه نمیخوادش 

وقتی تو هی پا زمین بکوبی و بگی من بدون بچه هام میمیرم،اونم با بچه ها گروکشی میکنه،بگو من حق و حقوقمون میخوام بچه ها رو میتونی نگه دار نمیتونی هم چند روز پیش تو چند روز پیش من،اگه گفت بچه ها رو نمیدم بگو باشه نده بچه ها بزرگ میشن میان پیشم منم تا اونموقع صبر میکنم

قول بهت میدم که یه روزم نمیتونه نگهشون داره فقط نقطه ضعف دستش نده

برو مهرتو بزار اجرا بدون جر و بحث

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه پیش وکیل توافق، شد، واسه 100تومن چیدادگاه قبول میکنه باز؟

فک کنم زنده گفته طلاقت بده تا بیاد بهش  تو هم دو تا سنگ بنداز بگو قیمتو من میگم  دویستم کمه  بگو مهریه کنه. توافق باید از طرف من باشه بگو خونه رهن کنه برات

2805

زندگیتو درست کن بشین و ببین چه خطاهایی کردی از این به بعد جبران کن خدا هم لطف میکنه به صبرت و تلاشت زندگیت خوب میشه چه صد تومن چه صد میلیارد ارزش طلاق نداره

انلاین شاپ زنونه دارم
زندگیتو درست کن بشین و ببین چه خطاهایی کردی از این به بعد جبران کن خدا هم لطف میکنه به صبرت و تلاشت ...

اونی که خطا کرده شوهر کثافتشه، که زن داره رفته با یه آشغال نجس مث خودش رو هم ریخته و در کمال وقاحت اومده میگه برو زود طلاق بگیر عجله دارم برم با معشوقه م،بعد این بیچاره بگه جبران میکنم برات آقای خائن طلاقم نده؟؟؟!!!!!!!!

واقعا قبل نوشتن کامنت فکر نمیکنید؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
اونی که خطا کرده شوهر کثافتشه، که زن داره رفته با یه آشغال نجس مث خودش رو هم ریخته و در کمال وقاحت ا ...

یه تنه به قاضی نرید، مرد خراب با رفتار درست زنش درست میشه، دو تا بچه این وسطه

انلاین شاپ زنونه دارم

با صد تومن نهایت یه سال دووم بیاری بقیشو چه میکنی 

انتظار که نداری خرج تحصیل و لباس و دکتر بچتو بابات بده ؟

یا بشین خودت پول بگیر بچه هاتو بزرگ کن یا هم دویست بگیر هم مهریو بذار اجرا ...

نهایتا هم یه سکه میدن ،یه سکه هم یه سکست یعنی ۵۰ تومن پوله 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تنه به قاضی نرید، مرد خراب با رفتار درست زنش درست میشه، دو تا بچه این وسطه

مرد خراب با مرگ هم درست نمیشه،مرد سالم با بدترین زن هم خراب نمیشه

یعنی ما شوهرمون بد باشه مجازه خیانت کنیم؟؟مسئله ای نداره؟!

بعد برین بگیم طلاقم بده میخوام برم با دوست پسر جدیدم اونم میگه ببخشی من جبران میکنم؟؟؟؟

۵۶۰ تا سکه مهرت هست میدونی چند میلیارد میشه؟ اون یه چیزی میدون میخواد با صد تومن سر و ته رو بهم بیاره اون ۲۰۰ تومن هم بهش نده 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
مرد خراب با مرگ هم درست نمیشه،مرد سالم با بدترین زن هم خراب نمیشهیعنی ما شوهرمون بد باشه مجازه خیانت ...

بحثمون فایده نداره چون در مقابل حرف من گارد گرفتید

انلاین شاپ زنونه دارم
بحثمون فایده نداره چون در مقابل حرف من گارد گرفتید

این خیلی ظالمانه ست که مرد خیانت میکنه و دیگران میگن حتما زنش کم گذاشته و بازم زن مقصره

زن خیانت کنه حتما زنه خرابه،یکم به حرفام فک کن

هر کی از همسرش ناراضیه بره اول جدابشه بعد هر گو..هی که دوس داشت بخوره اصلا بره با صد نفر

وقتی اینقدر راحت گفته بره بگه تو رو خدا بمون نرو

نه منظورم اینه که حالا که زندگیم اینطوری شد همه حق‌ و حقوقش رو بکیره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2810