2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست
ینی عزیزم دادگاه کسی که اموالی داشته نباشه بهش، میگه واسه مهریه؟

بله آه در بساط هم نداشته باشه باید مهریتو بده، حتی اگه زن خیانت هم کنه شوهرش باید مهریشو بده ، سریع بذار اجرا و قبلش با یه وکیل با تجربه صحبت کن بگو به نام پدرشه فکر م بنونه اموال پدرشو توقیف کنه 

ینی اگه اموالی هم نداشته باشهدادگاه مهریه ازش، میگیره؟

اره فکر کنم حداقل پنج سکه رو باید جلو بده ک نره زندان بعد قسط بندی میشه. همون پنج تا حدود ۲۶۰ تومنه. بعدم اون کارش لنگ توهه. باید تو رو راضی کنه ک بری.به کم قانع نباش. چرا میخای اوار بشی خونه بابات با بچه ها. خرج بچه ها چ میشه. تو ک نمیخای باز شوهر کنی پس بمون تو همون خونه مجبوره خرج بچه هاتو بده و مهمتر اینکه بچه ها تو خونه خودشون راحتترن. کاری هم به شوهزت نداشته باش فکر کن مرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب صد رو بهم نمیده تا پیش وکیل توافق نکنیم

بابا پول تو حساب توعه از چی میترسی اخه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بله آه در بساط هم نداشته باشه باید مهریتو بده، حتی اگه زن خیانت هم کنه شوهرش باید مهریشو بده ، سریع ...

میتونی مشاوره بگیری ولی خودت اقدام کنی که پول وکیل ندی فقط برای مشاوره پول بدی

اره فکر کنم حداقل پنج سکه رو باید جلو بده ک نره زندان بعد قسط بندی میشه. همون پنج تا حدود ۲۶۰ تومنه. ...

آفرین اینم حرف خوبیه میتونی اصلا خونه راهش ندی بگی فقط خرج بچه هاتو هرماه بربز وگرنه مهریمو بذارم اجرا میری زندان 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چشم گلمیه دنیا ازت ممنونم

فداتشم انشاالله هرچه به صلاحته برات رقم بخوره خواهرگلم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

مهریه تو با تمام حق و حقوقاتت طبق قانون بگیر

هر ماه هم وظیفشه خرج بچه ها رو بده 

تو دوره الان ۱۰۰ میلیون چیزی نیست

مرحله به مرحله کاراتو با یه وکیل پایه یک و حرفه ای پیش ببر 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

آفرین اینم حرف خوبیه میتونی اصلا خونه راهش ندی بگی فقط خرج بچه هاتو هرماه بربز وگرنه مهریمو بذارم اج ...

آجی این آدم خیلی آشغاله

فقط خدا میدونه چقد، پس فطرته

داره کاری میکنه که فقط بگم جونمو میخام

2810