2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست

سلام.بدون مشاوره با یک وکیل خانم متخصص طلاق هیچ اقدامی نکن،که در همین سایت زیاد هستند و بدون هزینه راهنمایی تان میکنند،پول را هم زودتر بده ارز خارجی بخر پیش یک نفر امین بگذار ، چون از ارزشش روز به روز کمتر میشود. حداقل صد تومن را ارز بخر هر چه زودتر.طبق گفته یکی از خواهرها ی سایت،،«بچه از مادر یتیم میشه»پس ۹۹٪ فکر طلاق را نکن ،گمان کن یک مرده متحرک  گاهی به خانه میآید و میرود . اینطور که نوشته اید باید وضع مالی پدرش بد نباشد ،پس از عهده مخارج برمی آید،امیدوارم که معتاد نباشد چون هرزه بازی و اعتیاد (حتی تفننی)، به هم متصلند.(صد میلیون بقیه را میتواند قانونی یا غیر قانونی پس بگیرد). به فکر حفظ سلامت روحی وجسمی بچه ها باشید که از هر چیز دیگر مهمتر است.باهمین اوضاع ادامه بدهید طلاق نگیرید که بد از بدتر میشود همه میدانند که خیلی خیلی سخت است . ولی فراموش نکنید که مادر هستید ، انشاالله بچه هاکه بزرگ شدند آرامش و امکانات برایتان مهیا میکنند وجبران خوبیهایتان را میکنند. توکل به خدا کن صبوری کن فکر کن چنین  آدمی در زندگی تان نیست ،نبوده و نخواهد بود،فقط بعنوان یک تامین کننده مخارج خودتان و بچه ها تصورش کن.در پناه خدا.بعد از نماز مغرب برا ی حل مشکلتان( مطابق میلتان )دعا خواهم کرد.

چرا از چیزی که حقشه بگذره؟

من خودم و میگم اصلا خوندی شما...به بقیه چیکار دارم 😐هر کی میتونه بره بگیره .طرف تو تاپیکش میگه توافق کردم ..یعنی چی ..یعنی این که دوتاییشون به نتیجه رسیدن نفری صدتومن بردارن بکشن کنار..این نوع طلاق توافقی هست  تو دادگاه هم عنوان میشه ..خودم طلاق گرفتم میدونم ..اما واسه مهریه باید بری شکایت کنی بگیری ..در ضمن زن بخواد بره تقاضا کنه چیزی بهش نمیرسه ..یه جوری میگی از حقش بگذره خوب کسی جلوش و نگرفته هرکی میتونه بره شکایت کنه  بگیره نوش جونش ..اگه اون مردهم بیاد بده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ثابت کنی هرزه ست و خیانت کاره حتما رای دادگاه به نفع تو میشه

من از یه وکیل پرسیدم میگفت در صورتی مرد محکوم میشه که با زن شوهر دار رابطه داشته باشه در غیر این صورت میتونه بگه صیغه کردم که طبق قانون حق مرده زن نمیتونه اعتراضی بکنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

استاتر پولا ۱۰۰ رو بهش بده

بعد ک بری داداگاه  و کارای مهریه انجام بدی 

میری کاراش انجام میدی..میتونی حساباشو ببندی.داداگاه هم اندازه ای ک تو حسابشه بهت میده😎

فقط اینکه نزار بفهمه واسه مهریه اقدام کردی و حسابشو میتونی ببندی

خیانت که بهت کرده از خونه که داره تو رو میندازه بیرون بخاطر زن دیگه هیچییعنی ارزش تو فقط به ۱۰۰ تومن ...

خواهرمن بهش خیانت شده ‌. ماه پیش  رفته جای وکیل گفته بهش به هیچ عنوان خودت اقدام نکن چون فقط بهت ۲۰۰ میلیون میرسه شوهرشم وضعش توپه تومه خونه ش فقط ۷ میلیارده ..عزیزم زمانی مهریه میتونی بگیری که مرد درخواست بده واون بخواد طلاق بده ..خود زن اقدام کنه فایده ای نداره چیزی بهت نمیرسه ..تازه میان دادگاه میگن تصمیم ندارم طلاق بدم کلی طول میکشه طلاق بگیری ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اگر ظرف مدتی که اینا دعوا داشتن یعنی توی این تاریخ زده باشه بنام باباش دادگاه از باباش میگیره میده ب ...

دقیقا این خانم انگار از شوهرش میترسه برای همین نمیخواد دنبالش و بگیره 

جذاب سایتم😜

اگه ثابت کنی هرزه ست و خیانت کاره حتما رای دادگاه به نفع تو میشه

اینجوری نیست اصلا ..تعریف کردم بخون ..خواهر من کلی مدرک دستشه از زنی که شوهرش یکساله باهاشه ..ولی وکیل گفته منتظر باش اون اقدام کنه وگرنه فقط ۲۰۰میلیون ..دادگاه سمت مردها رو میگیره فک کنم 🙁

من خودم و میگم اصلا خوندی شما...به بقیه چیکار دارم 😐هر کی میتونه بره بگیره .طرف تو تاپیکش میگه تواف ...

عزیزم من پستای قبلی شما رو نخوندم حقیقتش نمیدونم جریان طلاق شما چجور بوده و البته در جریان هستم زن ستیزی در قوانین خانواده و دادگاهها بیداد میکنه ولی من میگم باید جنگید مردا میدونن هیچ حقی دست زن رو نمیگیره به همین دلیل به راحتی هرزگی میکنن و نفر عوض میکنن و به زنا آسیب میزنن 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
اینجوری نیست اصلا ..تعریف کردم بخون ..خواهر من کلی مدرک دستشه از زنی که شوهرش یکساله باهاشه ..ولی وک ...

نه والا اینجوری نیست. احامالا وکیله طرف مردهاست. بگو بره پیش یه وکیل دیگه.

زن میتونه طلاق نخواد ولی مهریه رو بذاره اجرا. ربطی نداره. بعد ۲۰۰ میلیون از کجا آورده؟

بگو خواهرت بره با یه وکیل دیگه مشورت کنخ

2810