2777
2789
عنوان

همسایه بغلی داره با صدای بلند میگوزه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 321 پست
اسی از فردا سه دیگ لوبیا بار میزاره

بعد فکر کن  لوبیا رو نذری بده به کل کوچه اون وقت چ شود اسمه کوچشون عوض میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اسی از فردا سه دیگ لوبیا بار میزاره

بعید می‌دونم بشه باهاش رقابت کرد 😐 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توجه⭕ توجه⭕

فلانی نگوز لطفا اگ هم شکمتون باد کرده و مشکل فنی دارین من برا شما چن تا راهکار دارم برا اینکه هم شما ب گوزیدن ادامه بدین هم ما در آسایش و آرامش بخوابیم

1 لطفا کو..نتو انوری کن وقتی میگوزی 

2از این ور و اون ورش رو بگیرن لطفا 

با تشکر اینو بزار گروه 

بعد فکر کن لوبیا رو نذری بده به کل کوچه اون وقت چ شود اسمه کوچشون عوض میشه

🥴🥴🥴😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
توجه⭕ توجه⭕فلانی نگوز لطفا اگ هم شکمتون باد کرده و مشکل فنی دارین من برا شما چن تا راهکار دارم برا ا ...

فردا می‌خوام بگم به مدیر ساختمون بگم ما با گوز فلانی بلند شدیم از خواب 😐این چه کاریه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این یارو امشبیه رو محاصره میکنن

🤣🤣🤣خواستم نخندم سرم نیاد نزاشتی کصافت

تصورم اینه با باسناشون به رهبری اسی حمله میکنن به خونه همسایه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

هر گلی یه بویی داره دیگه🤣 

یاد یه خاطره ای افتادم نصفه شبی 😅 

خوابگاهی بودیم و هشت نفر توی یه اتاق

یه روز یه یکی از بچه ها یک کاره اومد اعلام کرد گفت دیشب از اون سمت صدا شنیدم و با آب و تاب داشت سمت دیوار ما که چهار نفر نشسته بودیم روی تخت هامون رو اشاره میکرد اونایی که تخت هاشون دیوار روبرویی بودن چون مطمئن بودن خودشون در مظان اتهام نیستن هی میگفتن تو رو خدا بگو کی بود 😐 

ما چهار نفر توی وضعیت معذب شدیدی گیر کرده بودیم 

دختره همینطوری داشت ادامه میداد گفت آره تنها کاری که از دستم برمیومد این بود که پنجره رو باز کنم و با خنده ش هی می‌رفت رو اعصاب ما چهار تا می‌گفت بین دو نفر شک دارم که کار کی بود هی می‌گفت خیلی هم طولانی بود نمیدونم با صداش وحشت کردم و گوشی که دستم بود افتاد روی صورتم 🙃

اون لحظه انگار خدا این دروغ رو انداخت توی دهنم 🙃

گفتم آدم خوابه دیگه ممکنه یه صدایی هم ازش در بره منم چند شب پیش از اون سمت صدا شنیده بودم و راستشو بخواین دقیق می‌دونم کی بود اگر اصرار دارید میتونم بگم کار کدومتون بود 

دیگه هر هفت نفر یک صدا گفتن نه نگوووو دیگه قضیه جمع شد 😅 ولی من از تو داشتم از خنده جان به جان آفرین تسلیم میگردم و خوشحال بودم که دروغم گرفت و آبروی مومنین مخصوصاً خودم حفظ شد 🤣

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
بلند شو یه استکان عرق نعنا ببر طبقه بالا تا ساختمون نشست نکرده

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810