2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست

بچه ها رو بده ب خودش  ، بگو هیچ مسولیتی در قبال بچه هاش قبولی نمیکنی اون وقت بزار بره دنبال هرزه اش اون وقت بچه ها باهاش باشن می‌فهمه زندگی اش رو نابود کرده ، یه وقت بچه ها قبول نکن  ک سختی بزرگ کردن با تو باشه اون راحت بره دنبال هوس بازی ، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچووووقت توافقی طلاق نگیر، داری بهش آرامش هدیه میدی که با صدتومن رو همه گند کاریاش ماله بکشه 

۱۰۰ تومن پول دوتا سکه هم نیست

برو خونه پدرت امنیت داشته باش و بعدش مهریه ات رو بزار اجرا که چندین سال مجبور بشه مهریه بده و اذیت بشه نه اینکه بدون دغدغه بره دنبال عشق و حالش

100تومن. دوتا از سکه هات هم نمیشه دیوانه ایی؟داری با 100تومن خودت بدبختتر میکنی. حالا مثلا مثلا دادگاه خیلی به نفع شوهرت هم بگه بازم خیلی بیشتراز100تومن گیرت میاد با بچه هات

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
من تازه ازدواج کردم ینی 2 سال میشه نمیدونم به حمایت مالی چقد ممکنه نیاز پیدا کنم بچه ندارم خانوادمم ...

شما رو نمی دونم مشکلت چیه و خانوادت چطور اخلاق و برخوردی با دختر بعد ازدواج دارن ولی من ۲۲ سال پیش چند ماه بعد عروسیم سر چیزای چرت با شوهرم قهر کردم رفتم خونه بابام. فقط روز اول حس پناه امن داشتم. بعدش حس سرباری و درک نشدن و حقارت بهم دست داد و فهمیدم جایی ندارم

عزیزم صدتومن پول دوتا سکه بیشتر نیست.... از حق بچه هات نگزری ها.... طلاقتم داد بمون خونه بابات حتی اگرم سالی یکی بده طی این سالها کل عمرش ممکنه یهو جایی استخدام شه یا اموالی بیاد ب نامش و قانون پشتت میاد که همرو بگیری پس فقط فکر امروز نباش ....فکر آینده بچه هات باش .... فوقش ده سال دیگه یهو پولدار شد و تو طلبکارانه میری همرو میگیری ولی نبخش ....توافق در کار نیست.... اصلا . اگر هم کتکت میزنه برو شکایت کن چرا ازش میترسی وقتی همه چیزت پاشیده اون الان دشمنته

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بهش بگو خونهو ماشین بنامت بزنه صدتومنشم بذاره جلوی اینه دوتا بشه الان یک میلیاردم پولی نیست صدتومن چیه آخه

اول بشین باهاش حرف بزن صداشو ضبط کن که میگه عاشق شده و میخواد طلاق بده بعد شکایتکن از هر دونفرشون مهریتم همزمان بذار اجرا 

بگووکیل برات شکایت کنه ادعای خسارت کنه برای اینکه تو زندگیت بهم خورده ومعلوم نیست در اینده بتونی دوباره ازدواج کنی. 

مرتیکه میخواد ازجوب بپره پاش تر نشه نکبت

با وکیل صحبت کن بگو بهت راه حل بده که چطوری ثابت کنی شوهرت مال و اموالش و زده به نام باباش بتونی ثاب ...

اگر ظرف مدتی که اینا دعوا داشتن یعنی توی این تاریخ زده باشه بنام باباش دادگاه از باباش میگیره میده به زنش.  دادگاهم زرنگتر از شوهر الدنگ اینخانمه

بهم نمیده

توحساب خودته نده بهش هیچ گوهی نمیخوره ترسو باشی باختی چقد بی زبونی که میترسی اون خیانت کرده تازه پرو پرو هم میخواد باصد زندگیتو نابود کنه خیانت جرمه ازش شکایت کن

2810