2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121000 بازدید | 801 پست
دارمولی خب چیزی به اسمش نیست که بخاد بهم بده

بذار مهریه ات قسط بندی بشه 

پرونده مهریه تو باز نگه دار

نبخش

بذار قسط بندی بشه. حتی اگر الان هیچی شو‌ نده

الآن چیزی بنامش نیست بالاخره تا آخر عمرش که نمی تونه هر چی داره بزنه بنام این و‌اون...

مهریه مثل قرض می مونه. تا آخر عمر به گردنش می مونه. هر وقت صاحب چیزی شد می تونی بری توقیف کنی برداری

حق بچه هاتو، جوونی تباه شده خودتو راحت نبخش

اون بلده تهدید کنه تو هم تهدید کن! 

بگو من ساکتم ولی کینه ای هستم اگر طرف من و بچه هام  بیایی دیوونه بشم  غریبه آشنا نمی شناسم

زهرمو به هر کی دور و برت باشه می ریزم

و خدا برای من کافیست.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

استارتر مگه بچه ای؟؟؟ اینو اول بگو مخت جایی خورده یا خدایی نکرده نکنه عقل تو از دست دادی؟؟؟😐😐

۱۰۰ تومن الان دیگه پوله نه خودت بگو؟؟؟

تو باید مهریه تو کامل بگیری هم ۲۰۰ تومنه حقته هم مهریه وسلام ترخداااا عاقل باش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

صد تومن شاید چند سال پیش ارزش داشت ولی پولمون روز به روز ارزشش میاد پایین.الان با صد میلیون واقعا نمیشه کاری کرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

ببین الان برگ برنده کاملا دست توعه اون ۲۰۰ تومن رسما در حساب توعه پس توافق چیه وردار برو خونه بابات مهریه تو هم بزار  اجرا 

هواست باشه یه قرون از اون پول و بهش برنگردونیاااااااااا

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

2810