2777
2789

وقتی یه خانواده‌ی داغون و مزخرف داری همین میشه

میدونستم اینجوری میشه با اینکه بلند شدم اومدم این سر کشور باز هم مشکلاتشون یقه منو میگیره

داداشن دیشب سه شب پیام داده دعواشون شده کتک کاری کردن

من امروز صبح دیدم اینقدر حالم خرابه که به زور جلو اشکامو گرفتم

فکر نکنید داداشم بزرگه همش ۱۴ سالشه

من نمیدونم کی اینا میخوان درست شن کی بابام میفهمه با کتک تو هیچی درست نمیشه فقط بقیه ازت متنفر میشن

بخدا دیگه خسته شدم تا کی باید این مسائل رو تحمل کنم خدا میدونه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

فقط دارم تو خوابگاه به زور جلوی اشکامو میگیرم بقیه بچه‌ها نبینن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

وای میفهمم چی میگی توخونه ی ماهم هرچی میشه خواهره من زنگ میزنه میگه اعصابموخوردمیکنه کاریم ازدستم برنمیادحرص میخورم جدیدن دیگه جواب نمیدم چون نمیتونم کاری کنم حرص خوردنم فقط به خودم لطمه میزنه فایده ای واسه کسی نداره

درکت میکنم کاش جدا میشد مامانت

جدا هم بشه بازم یه درده

به هرحال که اون بازم پدرمونه

چی بگم مادرت نیست؟والا خواهرزاده ی من 14 سالشه دیگه کتک که نمیخوره هیچ تازه برای خودش هر کاری میخواد ...

هست ولی چیکار میتونه کنه جز اینکه بره وسط دعوا خودشم کتک بخوره

وای میفهمم چی میگی توخونه ی ماهم هرچی میشه خواهره من زنگ میزنه میگه اعصابموخوردمیکنه کاریم ازدستم بر ...

نه من میخوام بهم بگن حتما

نمیتونم اینور راحت واسه خودم بگردم اونا اذیت شن

شاید بتونم کاری کنم بهتر از ندونستنه

منم سال دیگ میرم خابگاه 💔نمیخوام مامانمو با این حیون تنها بزارم اما تنها کاریه ک میتونم اونم نجات ب ...

واقعا الان نمیدونم چیکار کنم

بمونم یه درده برگردم هم یه درده

خانواده بد پدر بد روح ادمو از تو سیاه میکنه خدا نصیب هیچکی نکنه مخصوصا پدر بد.....

به نظرم آدم تو دنیا یه خانواده میتونه داشته باشه که همونش هم ماها انگار نداریم💔

2810