2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121002 بازدید | 801 پست

اگه خونه یا ماشین داره به هیچ عنوان نگذر خونه رو ازش بگیر اون ۲۰۰ میلیونم بگیر بچه‌هارم بگیر بعد طلاق بگیر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ما میخایم توافقی جدا بشیماین گفته صد بهت میدممن همین صد واسم خیلیچون این مردک اموالش به اسم باباش ...

برای مهریه اگه خود مرد چیزی نداشته باشه از اموال پدری هم مهریه میگیرن

پول تو حساب خودته؟اگر تو حساب خودته برو طلا بخر بعدم مهرتوربزار اجرا اشکشو دربیار

وااای دقیقا حرفت درسته منم بهش میگم

یعنی باید پدر اینجور شوهرا رو درآورد باید به خاک سیا بشونتش

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

2805
اگه ببرم ممکنه بلایی سرم بیارهخیلی وحشیه

هیچ غلطی نمیتونه کنه گو*ه خورده اصلا نترس

برو خونه بابات مهریه تو بزار اجرا بعد برو یه مدت شهرستانی جایی که اون ندونه کجایی پدرشو میتونی راحت دربیاری 

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

خیلی برات ناراحت شدم از امام رضا میخام از بعد طلاق زندگیتو گلستون کنه انشالله ی زندگی صد برابر بهتر بهت خدا انشالله برات است الکرسی میخونم😔💓

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

توافق کن جدا شین.مردا وحشی شد،هفته قبل تو شهر من یه مرده زنشو جلو مدرسه بچش با ۲۰ضربه چاقو کشت.چون داشتن جدا میشدن خونه به اسم زنه بود بهش نداد خونه رو.جلوی چشم بچش این کارو کرد.اگه میخوای بچه هات در آرامش باشن بی سرو صدا تمومش کن.فقط بگو خرج بچه ها رو بذه

استارترخوب گوش کن به حرفام ببین دخترخوب تاالان ساده بودی وگذاشتی اون بی همه چیزازت سوءاستفاده کنه بسه،ازاین به بعدواسه ی آینده ی بچه هات بجنگ مطمئن باش اون عوضی هیچ غلطی نمیتونه بکنه،اول ازهمه که به هیچ عنوان تواول نمیری دادگاه میذاری اون شیاد بره درخواست طلاق بده چون اگرتوبری دیگه نمیتونی واسه مهریه اقدام کنی،وبعدهم رفتی دادگاه ازخوددادگاه تقاضای وکیل رایگان میکنی اوناوقتی ببین توشرایط وکیل گرفتن رونداری واست وکیل میگیرن،وبعدش مهریتو میذاری اجرا،اگر چیزی به نامش باشه سریع حساباش مسدودمیشه ومیتونی حکم توقیف اموال بگیری اگر هم چیزی به نامش نباشه،نسبت به درآمداون آشغال واست قسط بندی میکنن ومجبوره هم مهریتوبده هم هرماه خرج بچه هاتوبده،اصلانترس درهرصورت دادگاه پشتته مهریه حقته حتی اگرتوخدایی نکرده خیانت هم کرده باشی بازموقع طلاق دادگاه مهریتوازمردمیگیره  پس خودتوقوی کن که راه سختی درپیش داری ولی هرچی که شدکم نیارمطمئن باش اگه کم نیاری میتونی حقتوازش بگیری،موفق باشی عزیزم

هیچ غلطی نمیتونه کنه گو*ه خورده اصلا نترسبرو خونه بابات مهریه تو بزار اجرا بعد برو یه مدت شهرستانی ج ...

آره بایدبعدازدادگاه بره یک جایی که مردک عوضی آدرسشونداشته باشه،تازه بایدتودادگاه هم بگه که تهدیدبه مرگم کرده.اگرهم بتونه ازتهدیدکردنش ویس بگیره که عالی میشه....

آره بایدبعدازدادگاه بره یک جایی که مردک عوضی آدرسشونداشته باشه،تازه بایدتودادگاه هم بگه که تهدیدبه م ...

آره دقیقا باید گوشیش هم برنامه صدا ضبط کن اینا داشته باشه کلا صداشو هم نگه داره اگه تهدید کرد بتونه مدرک داشته باشه

اسی باید پول تا تو حسابشه یه شب که این مردک خونه نبود کل جهاز شو همه چییی شو جمع کنه بره از اونجا پدرشو راحت میتونه دربیاره اگه عاقل باشه

استارترخوب گوش کن به حرفام ببین دخترخوب تاالان ساده بودی وگذاشتی اون بی همه چیزازت سوءاستفاده کنه بس ...

ولی اسی اگه اول بره شکایت واسه طلب مهریه اش میتونه مهریه شو بزاره اجرا

2810