2777
2789
عنوان

امروز عصر دلم میخواست محکم بزنم تو دهن دختر بیشعور جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با بچه های جاریم خیلی مشکل دارم

سه تا بچه داره، یکی از یکی بددهن تر و بی ادب تر و پرروتر. یکیشون حرف قشنگ قشنگش گوه نخوره. یکیشون چیزم تو دهنت!!! دخترشم که هنوز سه سالشه یه روز به شوهرم گفت تو غلط میکنی!۶ ساله همسایه ایم و هر روز سر سفره من بودن بچه هاش.روزی بیست بار ازم آب میخواستن.حالا پسر من ۸سالشه به قطره آبم خونشون نخورده.ماهی یبار هم به زور میرفت خونشون. وسط اینا پیر شدم،موهام سفید شد که پسرم باادب بار بیاد

اونشب تو حیاط به پسرم گفتم باهاشون حرف نزن بازی نکن بی ادبن، به تریج قباش برخورده باد کرده. تازه پیغام پسغام میفرسته بچه خودشم خوبی نداره

دو سه هفتس اعصاب ندارم.ميگم کاش همون سال اول قانون میداشتم، که انقدر حمالی بچه هاشو نمیکردم

والا من بیچاره بچه هام رو به صلابه میکشم تو مهمونی هاجرأت ندارن کاری خارج از نظر من انجام بدنهمیشه م ...

بچه های مودب خیلی دوست داشتنی هستن و پیش همه عزیزن

بزرگترین لطف مادر به بچش تربیته

این کاربری دست سه نفر می باشد
منم با بچه های جاریم خیلی مشکل دارمسه تا بچه داره، یکی از یکی بددهن تر و بی ادب تر و پرروتر. یکیشون ...

اخ آخ خیلی سخته کاملا درکت میکنم

کاش بتونی جدا بشی و سالی یکبار ببینیشون

وااای این در آینده چی میخواد بشه؟قطعا اول از همه یه خاری میشه تو چشم همون جاریت که انقد نی نی به لال ...

نمیدونم والا یه جوری طرف بچشو میگیره آدم میگه شاید ما اشتباه میکنیم

به نظرم اگر خیلی ناراحت بوده باید میرفته اون جایی که میزبان گفته و اونجا می خوابیده

بهش گفتیم از اول نباید اینجا بخوابی جاریم گفت خب بچه تو اتاق راحت تره!

در اتاق خونه یه نفر دیگه رو میکوبید و مادرش چیزی نمیگفت؟اگر کسی توی خونه من همچین کاری بکنه قطعا بهش ...

نه تازه میگفت چرا سروصدا کردین که بچم بیدار شه