2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون جن داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 75 پست

آبجیم از بچگی می‌گفت میدیده...دعا نویس هزار جا رفته همه میگن همزاد داری بختت رو بسته...بخدا خودمون موندیم حتی دوبارتا پای عقد هم رفت بهم خورد...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
دعا نویس خوب سراغ ندارید؟ببریدش؟منم بختم بسته شده بم گفتن براتون دعا درس کردن ی سری گفتن همزاد داری ...

به آبجیمم گفتن همزاد داره

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نباید این تاپیکو میخوندم😐

منم😂💔ولی انقد فضولم نمیتونننمممم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
ای وای عزیزم 😭 کاش خواهرت ازدواج میکرد از تنهایی درمیومد 😔

دعا کنید...بخدا نصف ذهنم همش درگیرش هست..حتی هزاربار شوهرم گفت مثل خواهرم هست بیاد با ما زندگی کنه...راضی نشد میگه نمی‌خوام سربار زندگیتون باشم...داره خونه میخوره...فوق لیسانس...شغل خوب ودرآمد خوب داره...بخدا نمی‌دونم چرا بختش باز نمیشه...

دعا کنید...بخدا نصف ذهنم همش درگیرش هست..حتی هزاربار شوهرم گفت مثل خواهرم هست بیاد با ما زندگی کنه.. ...

الهی بحق علی بخت خوب پیدا کنه. انشالله 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲💚

الهی بحق علی بخت خوب پیدا کنه. انشالله 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲💚

انشالله...خدا از دهنت بشنوه...آمییین...ممنون گلم..بخدا اگه سایه مادر و پدر بالاسرش بود هنوز غصه نمی‌خوردم...چون تنهایی خیلی سخته...براش ناراحتم دوست دارم زودتر بره سر زندگیش....ممنون از دعای قشنگت

نتیجه گیری: بعضی مادرشوهرا از جن ترسناکترن🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
2810