2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم یه تهرونی از شوهرم ماهی می خرید عمده چندسالم کار میکرد باش بار آخر چندتن خرید پولشم شد ۳ ...

وای خدایا چقدر سخت...

قوی باش تو مادر و ستون خانواده هستی

به شوهرت و بچه‌هات روحیه و انرژی مثبت تزریق کن و همین بهترین کمک بهش هست

وقتی روحیه غمگین تو رو ببینه غم و خستگیش بیشتر میشه..

اگر شدنیه متناسب با شرایط خودت کار در منزل انجام بده

این روزها هم می‌گذره میشن تجربه و خاطره

فقط تلخ‌ترش نکن و شادی بیار تو خونه اوایل تظاهر کن بعد کم کم روحیه کل خانواده و خودت هم می‌ره بالا 

به چیزهای خوب و آینده مثبت فکر کن

مطمئن باش باز هم شادی و برکت برمیگرده♥️

وای خدایا چقدر سخت...قوی باش تو مادر و ستون خانواده هستیبه شوهرت و بچه‌هات روحیه و انرژی مثبت تزریق ...

مرسی عزیز دلم خدا برا دشمن هم نخواد خیییلی روزای سختی رو گذروندیم الانم سخته  ها ولی خب بهتر از قبله...

هیچکس هم پشتمون نیست تنهای تنهاییم 

من سعی می کنم قوی باشم ولی بیکارم و این منو کلافه کرده کاش می تونستم کار خونگی انجام بدم کمک دست شوهر باشم دخترام یکی دوساله لباس درستی نپوشیدن بارم خوبه خیاطی بلدم برامون میدوزم وقتی حسش باشه.. نه گوشت و مرغ می تونیم بخوریم نه میوه همیشه هست. بدهکارا ۲۴ی زنگ میزنن پول میخوان  

همه چی هم بلدم شیرینی پزی .شماره دوزی عکاسی و نقاشی خیاطی لیسانس زبانم هستم  

ولی خب کو کار 😔

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مرسی عزیز دلم خدا برا دشمن هم نخواد خیییلی روزای سختی رو گذروندیم الانم سخته ها ولی خب بهتر از قبله ...

دور کاری انجام بده آگهی سایت دیوار بزن به عکاسی‌ها بسپار کار ویرایش عکس رو بهت بسپارن، یا داخل دانشگاه آگهی مترجمی بزن، متن بگیر داخل خونه ترجمه کن، به خیاطی‌ها بگو یا آگهی بزن کار تعمیرات لباس قبول کن و...

دور کاری انجام بده آگهی سایت دیوار بزن به عکاسی‌ها بسپار کار ویرایش عکس رو بهت بسپارن، یا داخل دانشگ ...

اره واقعا ایده های خوبیه ... بهش فکر میکنم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مرسی عزیز دلم خدا برا دشمن هم نخواد خیییلی روزای سختی رو گذروندیم الانم سخته ها ولی خب بهتر از قبله ...

روحیه دختربچه‌ها خیلی حساسه جو خونه رو با آهنگ شاد و شوخی براشون شاد کن، بهانه‌های کوچیک برای شادی جور کن، علاوه بر غذای روح‌شون هم تامین کن و نذار دسته گل‌هات پژمرده باشند ♥️ 

بیاری خدا و تلاش‌تون روزهای خوب در پیشه🙏

2810