2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون جن داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 75 پست
تو خونه عود روشن نکنسنگ نمک بزار به خودت سنجاق بزن شبا بالا سرت چاقوبزار کندر دود کن مریم گلی دود ک ...

عود چه تاثیری داره؟

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
منم چند روز پیش دیدم شوهرم رد شد از جلو اتاق ولی بعد دیدم اون نبوده تو اتاق بودهیا دخترم یه بار ترسی ...

وای میگن کسایی ک روح پاکی‌دارن میتونن راحت ببیننشون مخصوصا بچه ها اکثر بچه ها رفیق خیالی ندارن با این اجنه ارتباط میگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم اون فقط با خواهرم طرفه...حتی آبجیم گفت یه بار که باهم قهر کرده بودیم اون رفته بود تو یه اتاق دیگه کتاب می‌خواند گفت یکی حس کردم اومد تو اتاق سرشو گذاشت رو بالش ،طوری که بالش کلا فرورفت من فکر کردم تویی سرمو بلند کردم دیدم هیچ کس نیست،خونه پدرم یه شهر دیگه است من هر بار برم دوهفته می‌شینم چون پدر و مادرم فوت کردن و خواهرم مجرد تنها اونجاس البته الان چندسال یه خانم بیوه با بچه هایش آورده تو حیاط مستاجرشدن...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
تو خونه عود روشن نکنسنگ نمک بزار به خودت سنجاق بزن شبا بالا سرت چاقوبزار کندر دود کن مریم گلی دود ک ...

اتفاقا جهازم یه جا عودی داره عین ندید بدیدا این طرف میرم اون طرف میرم روشنش میکنم 😳

وای میگن کسایی ک روح پاکی‌دارن میتونن راحت ببیننشون مخصوصا بچه ها اکثر بچه ها رفیق خیالی ندارن با ای ...

روح پاک ملک میبینه ن جن 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

از بوی عود که خوششون میاد‌‌..اسپند دوست ندارن ..من حتی شنیدم اونایی که دارن موکل براشون عود روشن میکنن..

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اتفاقا جهازم یه جا عودی داره عین ندید بدیدا این طرف میرم اون طرف میرم روشنش میکنم 😳

تو آدم  لجبازیهرچی بگم فایدد نداره فقط لطفا بگرد ببین دعا بخت گشایی هر دعایی نگرفتی کسی برات دعا نگرفته تو خونه پدری دعا نداری

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

خدارو شکر ک الان تنها نیست

آره بخدا من و اون خواهر دیگه ام شهر های دیگه زندگی میکنیم از هم دوریم ...همه فکرمون درگیر خواهرمون هست..بخدا من هر بار میرم شبا تا صبح ازترس اونجا خوابم نمیبره با اینکه هیچی ندیدم یه جور سنگینی داره..مخصوصا که قدیمیا میگین اونجا یه آسیاب قدیمی بوده ...محل ساخت خونه..خونه هم چسبیده به دیوار مسجد....

آره بخدا من و اون خواهر دیگه ام شهر های دیگه زندگی میکنیم از هم دوریم ...همه فکرمون درگیر خواهرمون ه ...

چرا خواهرت ازدواج نکرد نکنه جنا بختشو بستن

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

چرا خواهرت ازدواج نکرد نکنه جنا بختشو بستن

هرجا می‌ره همینو میگن بهش بخدا فوق لیسانس کار وسغل خوب داره خوشگله...ولی بختش باز نمیشه

هرجا می‌ره همینو میگن بهش بخدا فوق لیسانس کار وسغل خوب داره خوشگله...ولی بختش باز نمیشه

دعا نویس خوب سراغ ندارید؟ببریدش؟

منم بختم بسته شده بم گفتن براتون دعا درس کردن 

ی سری گفتن همزاد داری و ی سری گفتن خونتون سنگینی داره نمیدونم چکار کنم 

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

2810