من تازه عروسم طبقه بالا خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم قبل اینکه اینجا بیایم شنیدم همسایشون جن زده. شده طوری که شبا جیغ میزنه و موهاشو میکشه .. بردن پیش دعا نویس ولی بازم درست نشده بنده خدا الان اصلا نمیزارن کسی ببینتش خلاصه دیشب شوهرم رفت حموم یعد داد و هوار ک چرا درو از پشت قفل کردی در حالی که من در و قفل نکرده بود در و ک باز کردم گفتم من قفل نکردم این هعیی ب من هشدار میداد رفتی حموم حواست باشه یا یا خودت گوشی ببر یا در و قفل نکن ؛؛ چند روز هم ک شوهرم میره سر کار در ورودی آروم وا میشه درمون آهنیه انگار یکی دستشو میزاره رو دستگیره و فشار میده جالب این جاست این اتفاق دقیقا بعد اینکه شوهرم میره سر کار میفنه .. الآنم داشتم ظرف میشستم حس کردم یکی داره در میزنه دو تا تق ب در زد رفتم دیدم پشت در ورودی کسی نیست خیلی خیای ترسیدم اصلا ر...دم قکرمو فقط اون قسمت ماجرا درگیر کرده ک خواهر شوهرم برام چشم روشنی خونه آورده بود یهو خیره شد سمت اتاق و با خنده گفت حس کردم یکی با چادر رفت داخل اتاق در حالی که ب جز ما کسی خونه نبود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چند سال پیش با یکی از رفیقام حماقت کردم احضارشون کردم با یه کاسه آب و آیت الکرسی فک میکردم رفیقم ک.. ...
ن اصلا اونا نرفته بودن و اونا جن شیطانین
دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم.
شبا حس میکردم یکی داره خفم میکنه یا با جیغ و داد انگار یکی و از خدم تو خواب دور میکردم اینو خانوادم دیدن یه بار هم خواهر دیده بود کارد آشپزخونه رو برداشتم و تو خواب و بیدار ی انگشت های دستمو میبرم فرداش ک از خواب بیدار میشدم میدیدم دستم خونیع
اتفاقا شنیدم سمت کسایی میرن ک ازشون میترسن چون راحت تر میتونن روحشون رو تسخیر کنن
نه خونه پدریم داره...فقط آبجیم رو اذیت میکنه من اصلا ندیدمش حس هم نکردم فقط یه شب ساعت دوشب منو آبجیم حرف میزدیم از تو آشپزخونه صدای ترقی و تروق اومد انگار یکی اسپند دود میکرد من به آبجیم گفتم گاز روشن گذاشتی گفت نه گفتم پس این صداها چیه...آبجیم گفت مگه توهم شنیدی؟یه بارم گفت رفتم آشپزخونه دیدم استکان تو هواست همینکه چشمم افتاده استکان انگار یکی گذاشت تو سینک صرفشوری...ولی من فقط همون شب صدا شنیدم ...هیچ چیز خودم ندیدم
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
سنگ نمک بزار به خودت سنجاق بزن شبا بالا سرت چاقوبزار کندر دود کن مریم گلی دود کن و خونتو تمیزنگه دار و دعا ها رم پیدا کن
دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم.