من تازه عروسم طبقه بالا خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم قبل اینکه اینجا بیایم شنیدم همسایشون جن زده. شده طوری که شبا جیغ میزنه و موهاشو میکشه .. بردن پیش دعا نویس ولی بازم درست نشده بنده خدا الان اصلا نمیزارن کسی ببینتش خلاصه دیشب شوهرم رفت حموم یعد داد و هوار ک چرا درو از پشت قفل کردی در حالی که من در و قفل نکرده بود در و ک باز کردم گفتم من قفل نکردم این هعیی ب من هشدار میداد رفتی حموم حواست باشه یا یا خودت گوشی ببر یا در و قفل نکن ؛؛ چند روز هم ک شوهرم میره سر کار در ورودی آروم وا میشه درمون آهنیه انگار یکی دستشو میزاره رو دستگیره و فشار میده جالب این جاست این اتفاق دقیقا بعد اینکه شوهرم میره سر کار میفنه .. الآنم داشتم ظرف میشستم حس کردم یکی داره در میزنه دو تا تق ب در زد رفتم دیدم پشت در ورودی کسی نیست خیلی خیای ترسیدم اصلا ر...دم قکرمو فقط اون قسمت ماجرا درگیر کرده ک خواهر شوهرم برام چشم روشنی خونه آورده بود یهو خیره شد سمت اتاق و با خنده گفت حس کردم یکی با چادر رفت داخل اتاق در حالی که ب جز ما کسی خونه نبود
فیلم ترسناک نبین تو خونه و ببین اون جاها دعا نیس جن ها برا اثردعا تسخیر میشن وگرنه الکی احضارنمیشن اونا سنگینیه
دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فیلم ترسناک نبین تو خونه و ببین اون جاها دعا نیس جن ها برا اثردعا تسخیر میشن وگرنه الکی احضارنمیشن ا ...
چند سال پیش با یکی از رفیقام حماقت کردم احضارشون کردم با یه کاسه آب و آیت الکرسی فک میکردم رفیقم ک..شر میگه ولی باباش دعا نویس بود و واقعا اون جا بود که زندگی من تباه شد خونه پدریم خیلی اذیت شدم ولی یه مدت بود دست از سرم برداشته بودن فکرشو نمیکردم اینجا بخان اذیتم کنن
خدا هدایتت کنی اسی،من عاشق هیجان و ترسم ..باردار هم هستم منو کشوندی تو تاپیکت،چهار قل ،آیت الکرسی بخون و دور برات فوت کن...اسپند ونمک با خودت همراه داشته باش ...انشالله که وهم و خیالاته...نترس اونا کسی که خیلی بترسه خودشون رو نشونش نمیدن....
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
چند سال پیش با یکی از رفیقام حماقت کردم احضارشون کردم با یه کاسه آب و آیت الکرسی فک میکردم رفیقم ک.. ...
خو ب پدر رفیقت بگو یه دعایی یادت بده دس از سرت بردارن
درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوستداره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)