2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون جن داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 75 پست
گوشه های خونه سرکه ونمک بریزید اسپنددود کنین باایه الکرسی وچهار قل بعد سوره بقره وقران خونه پخش کنید ...

که جنا بترسن؟

اگه مسلمون بودن چیییی؟

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

فیلم ترسناک نبین تو خونه و ببین اون جاها دعا نیس جن ها برا اثردعا تسخیر میشن وگرنه الکی احضارنمیشن اونا سنگینیه

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم ترسناک نبین تو خونه و ببین اون جاها دعا نیس جن ها برا اثردعا تسخیر میشن وگرنه الکی احضارنمیشن ا ...

چند سال پیش با یکی از رفیقام حماقت کردم احضارشون کردم با یه کاسه آب و آیت الکرسی فک میکردم رفیقم ک..شر میگه ولی باباش دعا نویس بود و واقعا اون جا بود که زندگی من تباه شد خونه پدریم خیلی اذیت شدم ولی یه مدت بود دست از سرم برداشته بودن فکرشو نمی‌کردم اینجا بخان اذیتم کنن

خدا هدایتت کنی اسی،من عاشق هیجان و ترسم ..باردار هم هستم منو کشوندی تو تاپیکت،چهار قل ،آیت الکرسی بخون و دور برات فوت کن...اسپند ونمک با خودت همراه داشته باش ...انشالله که وهم و خیالاته...نترس اونا کسی که خیلی بترسه خودشون رو نشونش نمی‌دن....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
چند سال پیش با یکی از رفیقام حماقت کردم احضارشون کردم با یه کاسه آب و آیت الکرسی فک میکردم رفیقم ک.. ...

خو ب پدر رفیقت بگو یه دعایی یادت بده دس از سرت بردارن

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

یعنی مادرشوهر از جن بدتره 

راضی با جنا بمونی ولی صدات درنیاد که مادرشوهر نیاد پیشت😂😂😂😂

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
2810