2777
2789
عنوان

من بیشتر اوقات از قیافم راضی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 39 پست
خب هفته ای دو سه بار ورزش هوازی کنتو یوتوب بزن مثلا ده دقیقه ای هست ۱۵ دقیقه ای هستاگه همه ۱۵ دقیقه ...

جدی یعنی من واسه اینا هست ک چهرمو سرد و خشن میبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر شبیه دوربین پشت گوشی هستیم. دوربین اصلی.

ولی بازم صد در صدی نیست.

یه بار خواهرم داشت میرفت عروسی و خیلی خوشگل شده بود. بی نهایت. نمیتونستم ازش چشم بردارم.

برداشتم ازش عکس گرفتم، دیدم وااا چرا اینجوری شد؟! 

حدودا بیست تا عکس از زاویه های مختلف و نور مختلف و فاصله مختلف با دو تا دوربین مختلف ازش گرفتم. اصلا خیلی فرق داشت تو عکسا

خودش بیست برابر جذاب تر بود

بیشتر شبیه دوربین پشت گوشی هستیم. دوربین اصلی.ولی بازم صد در صدی نیست.یه بار خواهرم داشت میرفت عروسی ...

من هم دوربین پشت گوشی رو میگم اشتباهی گفتم دوربین جلو 

جدی یعنی من واسه اینا هست ک چهرمو سرد و خشن میبینم

اره به خاطر هورموناست 

حتی اگه دقت کرده باشی بعضی روزا موهات حالت خوبی ندارن و هر چقدرم بهشون برسی باز حالت نمیگیرن اونجوری که،باید بگیرن

همش به خاطر بالا پایین شدن هورموناست

اره به خاطر هورموناست حتی اگه دقت کرده باشی بعضی روزا موهات حالت خوبی ندارن و هر چقدرم بهشون برسی با ...

زمانی که استرس داشته باشیم هم چهره مون مردونه و خشن میشه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

یه چیزی هم بهت بگم

قیافه در حالت ثابت، فقط شاید ۵۰ درصد قضیه ست

پنجاه درصد دیگه‌ش مدل حرکت لب و حرکت چشم و ابرو و میمیک صورته

چیز دیگه ای که به شدت روی قیافه اثر میذاره، نوع صدا و لحن صحبت کردنه. بارها شده گفتم خانومه چقدر خوشگله ولی وقتی حرف زده، قیافه‌ش چندین لول پایین تر دیده شده تو چشمم.

بارها هم شده چهره های به شدت معمولی، با نوع حرف زدن و تن صداشون تبدیل به جذاب ترین چهره ها شدن برام