2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست
اخه من لاغر بودم خیلییی یهو تو یه سال ۱۰ کیلو به بالا چاق شدم از وقتی که باهم نامزد کردیم

رژیم بگیر، وعده ای پنج قاشق برنج بخور، با یه تیکه گوشت صبحانه هم یکم نون و پنیر با چای تلخ، دوست من با این برنامه چهار کیلو کم کرد تو یک‌ماه دو ماه این رژیمو بگیر نتیجشو میبینی روزی نیم ساعت پیاده روی کن و همراه حرکات شکم و..

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قدم ۱۶۳ کوتاه دیده میشم ولی خیلی کوتاه دیدی میشم💔📍اره دقیقا منو ابزار شوخی میبینه

من قدم ۱۷۰ و وزنم ۷۵ 

یکم فقط بازوهامو و شکم پهلوم زیاده وگرنه کمر و مچ دست و پامو و گردنم نی قلیونه حتی صورتم به شکم پهلوم نمیاد 

عزیزم توام ب حرف شوهرت گوش نکن مشکل اضافه وزن تو سلامتیتو درگیر کرده بااااید لاغر کنی و شوهرت باااای ...

نه همیشه بهم میگفت نباید لاغر کنی همینجوری خوبی اما وقتی فهمید قلبم درد میکنه بهم گفت بخاطر سلامتیت لاغر کنی اشکال نداره یا مثلا من موهام خیلی فره همش میگفتم شاید خوشش نیاد کراتینشون کردم انقدر دعوام کرد گفت من همینجوری که هستی میخوامت😃 با اینکه الان باهاش قهرم اما خدایی خیلی شعورش تو این چیزا بیشتره 

خب بنده خدا دوست نداره دیگه .برو باشگاه اصولی لاغر کن که همون شکم وپهلوت فقط آب شه . آخه بعضی ها منجمله خودم تا وزن زیاد میکنیم راست میانه تو شکم و پهلو واین خیلی تیپ و بد می‌کنه . ولی تو فامیلای شوهرم لامصبا تا چاق میشن اندامشون با تناسب چاق میشه یعنی سینه و باسن و روناشون چاق میشه بعد اگه دیگه چربیا جایی برای جایگزینی نداشته باشند از آخر میرن تو شکم و پهلو شون   واقعا خوشا به سعادتشون   

واسه خندیدن میگهههه😭😭💔

عزیزم یکم خودت دوس داشته باش تو که وزنی نداری من ۸۰ کیلوام تا خودت اعتماد به نفس نداشته باشی هیچکس بهت احترام نمیذاره من خودم الکی میشینم جلو شوهرم انقد از خودم تعریف میکنم میگم یعنی خوشکل تر از من گیر تو نمیومد که دیگه خودش قبول میکنه ادم باید انقد به خودش احترام بذاره که بقیه خود به خود میبیننش واسش ارزش قائل میشن

خب بنده خدا دوست نداره دیگه .برو باشگاه اصولی لاغر کن که همون شکم وپهلوت فقط آب شه . آخه بعضی ها منج ...

من آدم عجولی ام همه راهی امتحان کردم همههه راهییی😭یه رژیم گرفتم انقد بهم فشار میومد هرشب هرشب مسکن دیگه نتونستم ادامه بدم

اینا همش بهونه من با این توپولیم شوهرم یه جوری بغلم میکنه انگار زن خوشکل تر از من تو دنیا نیست اون ی ...

والا نمیدونم عزیزم چی بگم شاید سبک عقل . چرا باید پیش بقیه زنشو مسخره یا ناراحت کنه 

عزیزم یکم خودت دوس داشته باش تو که وزنی نداری من ۸۰ کیلوام تا خودت اعتماد به نفس نداشته باشی هیچکس ب ...

مرسی از راهنمایی خواهرانت از فردا تعریف و شروع میکنم نمیدونم چرا ولی حس میکنم اعتماد به نفسم بیشتر میشه💔❤️😭

والا نمیدونم عزیزم چی بگم شاید سبک عقل . چرا باید پیش بقیه زنشو مسخره یا ناراحت کنه

چون همه بگم چقد تو باحالی تازه از اجزای صورتم پیش دوستش و نامزدش مسخره کرد😔💔😭

من آدم عجولی ام همه راهی امتحان کردم همههه راهییی😭یه رژیم گرفتم انقد بهم فشار میومد هرشب هرشب مسکن ...

پس به شوهرت بگو بره باشگاه که بتونه ورت داره . شوخی کردم .آخه اینم شد غصه . مثلاً میخواد بلندت کنه که چی بشه . مگه می‌خواین کشتی بگیرین . همینجوری زمینی باهم کنار بیاین 

نه همیشه بهم میگفت نباید لاغر کنی همینجوری خوبی اما وقتی فهمید قلبم درد میکنه بهم گفت بخاطر سلامتیت ...

درسته نگهداشتن موی فر مخصوصا اکه بلند باشه خیلی سخته بخوای با سشوار و اتو هم صاف کنی سه ساعت باید جلو آینه باشی من موهام فر سیم تلفنی پرپشت و ضخیم تا زیر باسن بود ینی بگو شوهرم وقتی باهم دوست بودیم عاشق موهام بود یهو رفتم کراتین گفت قبلی بهتر میومد ولی خب چه کنم واقعا سخته نگهداریش مگر اینکه از حموم اومدی کلا ن سشوار بکشی ن شونه کنی خودش وول بخوره. خداروشکر کراتینشم خوب نبود موهام برگشت ب حالت اولش الان عاشق موهامم ولی خب اینبار رفتم کوتاه کردم چون ساقه اسیب دیده بود اینبارم مادرشوهرم باهام قهر کرد که چرا کوتاه کردم حیف فرفریای سیم تلفنی نبود☹️😂الان شدم ببعی تو بازیگوشی ولی خب راحتتر سشوار و اتو میشه 

مرسی از راهنمایی خواهرانت از فردا تعریف و شروع میکنم نمیدونم چرا ولی حس میکنم اعتماد به نفسم بیشتر م ...

افرین عزیزم ببین از خودت تعریف کن به خودت برس خرج کن برا خودت مردا همیشه به زنایی توجه میکنن که صبح تا شب به خودشون میرسن همیشه خوشتیپ وخوشبو ان وحتی با تپلی یا هرچی دیگه بازم خودشون دوس دارن