2777
2789
عنوان

قبل طلاق باید مستقل بشم چاره ندارم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان نداره تا موقعه ای که خودش بخواد تغییر کنه وقتی قبول نمیکنه اشتباهاتش رو من چیکار کنم تا مشاور ...

میدونم باید ۷ودش بخواد بلخره سرش به سنگ میخوره دیروز زود داره‌.صبوری کن

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

طلاق گرفتن الان با این وضع گرونی مخصوصا اگه بچه ات میخوای باخودت باشه وحشتناکه البته بستگی داره بچه ...

دقیقا ، منم همین فکرارو کردم نشستم سر جام ، گرونی بیداد میکنه وگرنه تنهایی به درک

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

سلام اهل نظر دادن نیستم 

مگر انسان دردمندی ببینم 

تحت هیچ عنوان بچه ات رو رها نکن 

بچه جز مادرش کسی رو نداره 

مادر مسئوله چون اسمش مادره 

اشتباهات ما یکی و دو تا باعث زجر دادن خودمون و نسل بعدمون میشه ولی گاها این اشتباهات ناخواسته  نادانسته یا دانسته رخ دادن  گذشته ها که گذشت 

حرفه ای یاد بگیر  چون به بچت اهمیت میدی  باید اونم در کنترل بگیری یعنی راحتش بزار  و قانون رو جوری اعمال کن که فقط شرایط خونه اروم باشه 

حرفه ای یاد بگیر 

دوست من زندگی خیلی سخته 

امیدوارم بتونیم همگی ما از پس مشکلاتمون بربیایم .

عزیزم خانوادت پشتت هستن.؟فک میکنی بعد طلاق با یه بچه ۶ ساله چطور میخوای بری سرکار انقد بده دلت خونه ...

گل گفتین ، منم همینم ، هیچکی پشتم نیست ، پولم ندارم ، تمرگیدم دارم زجر میکشم فقط و فقط بخاطر بی پولی 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
2810