2777
2789
عنوان

قبل طلاق باید مستقل بشم چاره ندارم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره همون فکر آرایشگری یا آنلاین شاپ هستم ولی اونقدر بهم ریخته هستم نمیتونم تصمیم بگیرم

ببین هول هولکی تصمیم نگیر ، ما همدردیم، ولی الان تو ایک گرونی خیلی سخته مستقل شدن ، براحتی نمیتونی سقفی واسه خودت دست و پا کنی و به درآمد برسی ، چند سالی بمون و هم حرفه یاد بگیر هم پول جمع کن ، فقط حواست باشه این وسط مسطا باردار نشی 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
چه بد دنیایی شده همه بزور زیر یه سقف دارن زندگی میکنن...کاش دنیای مردا و زنا جدا بود

حاصل اشتباه خودمون جامعه خانواده خیلی مسائل 

زندگی واقعا سخت بود زمانی که  کودک و نوجوان بودیم فکر نمیکردیم زندگی میتونه سخت باشه ولی الان درک کردنش هم سخت میشه 

من پشتوانه دارم جوریه که ۸ ماه کارم شده بخور و بخواب مث دختر مجردا میگردمو میخورم میپوشم بهترینن زند ...

عزیزم خداروشکر ، قدر شرایطی که داری بدون ، امثال ما که هیچکس پشتمون نیست می‌فهمیم چه نعمتی داری ، ای کاش خدا نگاهی ام به ما کنه 

مشکل شما چطوریه ؟فرزند دارین ؟

درگیریم دیگه با شوهرم چند سااااله،مسئله زیاد داریم یکی دوتا نیست ، معتاد نیست ،کاریه ، اما اخلاق گند ،  بله دوتا فرزند دارم پسر و دختر 

دلم میخواد جدا شم‌ولی فقط و فقط فکر گرونی رو میکنم ، با این هزینه های بالا سخت بشه مستقل شد ، خانوادمم پشتم نیستن

مردا هار شدن.یه زن جز ارامش چی میخاد مگه

الان این مشکلاتی که شوهر این خانم داره متاسفانه همه گیر و دار درونی هست 

یکیش خیانت 

یکیش اعتیاد به الکل 

شوهر این خانم اگه خودش بخواد درست میشه 

اما باید دید دلیل خیانتش چیه 

تنوع طلبی ؟ چون اعتیاد به الکل داره ؟به خاطر اختلال در شخصیت ؟ بی مسئولیتی ؟ اونم زنش رو دوست نداره  چه دلیلی داره ولی چون بحث اعتیاد به الکل مطرحه  قطعا مشکلات درونی هست 

درگیریم دیگه با شوهرم چند سااااله،مسئله زیاد داریم یکی دوتا نیست ، معتاد نیست ،کاریه ، اما اخلاق گند ...

درکت میکنم واقعا 

بچه دوم رو چطوری باردار شدی  ؟قبل اون هم اخلاقش گند بود ؟

الان این مشکلاتی که شوهر این خانم داره متاسفانه همه گیر و دار درونی هست یکیش خیانت یکیش اعتیاد به ال ...

الان دیگه همه زندگیا بیشتربخاطر خیانت داره از هم میپاشه.‌..شایداگه خیانتکار نبود دوستمون بامشروبی بودنشم کنار میومد...

عزیزم خداروشکر ، قدر شرایطی که داری بدون ، امثال ما که هیچکس پشتمون نیست می‌فهمیم چه نعمتی داری ، ای ...

امیدوارم شما به مراد دلتون برسید و خدا نابود کنه کساییو که به این روز انداختنمون خدایه ماام بزرگه هرچقدرم تنها باشیم خدارو داریم

خودت چی دوسش داری ؟

معلامه که نه ، عین سسسسگ از چشمم افتاده ، خیلی ازش بدم میاد، خیلی اذیتم کرده ، از ته قلبم هر روز که در رو میبنده میره بیرون آرزو میکنم دیگه نیاد ، خبرشو برام بیارن 

2810