2777
2789
عنوان

قبل طلاق باید مستقل بشم چاره ندارم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 83 پست
عزیزم خانوادت پشتت هستن.؟فک میکنی بعد طلاق با یه بچه ۶ ساله چطور میخوای بری سرکار انقد بده دلت خونه ...

مرگ یه بار اتفاق میفته تمام میشه من هر روز میمیرم و زنده میشم بخاطر دخترم دارم نابود میشم خونه پدرم هم بدتر از اینجاست دردم یکی دوتا نیست خواهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلاش نکردی ترک کنه

اصلا نمیشد .درکی نداشت از ترک کردن لج کرده بود که من نمیخوامت نه تو نه بجه ات از خونه انداختمون بیرون به هیچ راهی مستقیم نبود فک کن قاضی فرستادش،پزشک قانونی دادگستری. بهم گفتن فقط از دستش فرار کن

یعنی قبل بارداری نمیدونستی این کار میکنه

اول از همه یه هنر یاد یگیر هم توی خونه شوهرت بعد هم فکر طلاق کن که پروسه طلللاق انقدددد سخت وبد وپرخرجه.البته من وکیل نگرفتم خودش انقد داغون بود که دادگاه حکم طلاق غیابی برام صادر کردن

اول از همه یه هنر یاد یگیر هم توی خونه شوهرت بعد هم فکر طلاق کن که پروسه طلللاق انقدددد سخت وبد وپرخ ...

آره همون فکر آرایشگری یا آنلاین شاپ هستم ولی اونقدر بهم ریخته هستم نمیتونم تصمیم بگیرم 

یعنی قبل بارداری نمیدونستی این کار میکنه

من پشتوانه دارم جوریه که ۸ ماه کارم شده بخور و بخواب مث دختر مجردا میگردمو میخورم میپوشم بهترینن زندگیو دارم عزیزم من خداروشکر میکنم بابت بچه ای که بهم داده و هر روززز خداروشکر میکنم

من پشتوانه دارم جوریه که ۸ ماه کارم شده بخور و بخواب مث دختر مجردا میگردمو میخورم میپوشم بهترینن زند ...

انشالله همیشه خوش باشی ولی من میگم دل خوش داشته باشی شام نون خالی بخوری خیلی بهتره 

انشالله همیشه خوش باشی ولی من میگم دل خوش داشته باشی شام نون خالی بخوری خیلی بهتره

من خیلی زندگیه الانمو دوست دارم شوهرم در حال آدم شدنه و پی اشتباهاشه منم بهترین شرایطو دارم 

2810