2777
2789
عنوان

از اکسم پول خواستم و زیر یک ثانیه ریخت واسم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 137 پست
مگ من چمه؟؟؟ خیلی بد‌گفنی من عاشقشم اولش نبودم به خاطر منطقم رفتم باهاش ولی محبتش اینقدر زیاد بود عا ...

اسی چیکار کردی همه دارن میخورنت

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت این اکسا کجا هست از کجا پیدا میکنید ما مجردیمون با آدمای بیفرهنگی روبرو شدیم که از گشنگی ک‌ ...

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣❤

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

ببین واقعیت اون فقط با دوستای پسرش میرفت اونم با حضور من خیلیی روش حساس بودم تمام همکارای خانمش رو‌ ...

آها پس چطور اون نمیتونسته با هیچ دختری حرف بزنه ولی تو میتونستی با دوستاش بری بیرون؟ حالا چ فاز داشتی چ نداشتی وقتی از طرف مقابلت انتظار داری با کسی جز تو بیرون نره و حرف نزنه خودتم باید همین کار میکردی

و اصلا قصد ناراحت کردنتو ندارم ولی کارت ب شدت اشتباه بود 

مگ من چمه؟؟؟ خیلی بد‌گفنی من عاشقشم اولش نبودم به خاطر منطقم رفتم باهاش ولی محبتش اینقدر زیاد بود عا ...

هیچی ت نیست فقط سمی سم ....خوردش کردی اونم نه یکبار 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
دوست داره ولی به نظرم اونقدر زیاد دلخوره که نمیخواد برگرده که حق هم داره

چکار کنم دلخوریه تموم سه؟؟ 

یبار ب دروغ بعش رسوندم که دارم نامزد میکنم دوستاس میکفتن خالش به قدری بد‌شد‌خد نداره اخه چراا

آها پس چطور اون نمیتونسته با هیچ دختری حرف بزنه ولی تو میتونستی با دوستاش بری بیرون؟ حالا چ فاز داشت ...

درسته ببین‌اخه من به شدتتتت‌روش حساس بودم میترسیدم بقبه مخش برنن و از طرفی اونقدری از حسش مطمین بودم میگفتم هرکاری کنم پام وایمییته

چکار کنم دلخوریه تموم سه؟؟ یبار ب دروغ بعش رسوندم که دارم نامزد میکنم دوستاس میکفتن خالش به قدری بد‌ ...

به نظرم این پسر بیچاره رو ول کن طبق تاپیک قبلت بهش برگردی هم ارزش نداره بازم کارهات رو تکرار میکنی بیشتر از این بهش آسیب نزن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

درسته ببین‌اخه من به شدتتتت‌روش حساس بودم میترسیدم بقبه مخش برنن و از طرفی اونقدری از حسش مطمین بودم ...

اسی بنظرم ی تایمی یکم با سیاست برو جلو 

خودت و ناراحت نشون بده 

بنظر من برمیگرده معلومه خیلی عاشقه یکم تایم بده 

از دور حواست باشه بهش

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯