2777
2789
عنوان

نماز با کاشت ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 54 پست
بیخیالللللللل بدارین طرف شروع کنه عشق خدا باعث میشه برش دارههمین کارارو میکنین همه ازتون متنفر میشن ...

عزیزم استارتر سوال پرسید منم جواب ایشونو منطقی دادم میخواد قبول کنه نمیخواد هم نکنه.نیازی به ریپلای شما نبود.تنفر امثال شما هم برام اهمیتی نداره☺️

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی

درمورد وضو با کاشت

حکمشرعی این هست که وضو با کاشت صحیح نیست و فرد وظیفه داره در اولیییین فرصت ناخنها را ریمو کنه تا امکان وضوی صحیح فراهم بشه

ولی الان که نصف شب هست و امکان مراجعه برای ریمو ناخن نیست، وظیفه شما گرفتن وضوی جبیره هست، یعنی نیت وضوی جبیره کنی و با همون کاشتها وضو بگیری...  و البته در اولییین فرصت یعنی همین فردا باید برای ریمو مراجعه کنی

برای اموزش نماز هم من نمی دونم تا چه حد نماز یادت هست

فیلمهاش تو نت هست

سرچ کن و یاد بگیر

وقتی میشه مانع رو برطرف کرد. باید برای وضو و غسل ریمو کنید. ولی الان که نمیشه اینکارو کرد میتونید وضوع یا غسا جبیره انجان بدین و نماز بخونید تا فردا که برید برا این کار .

اموزش نمازم تو نت سرچ کنید کلیپشو ببینید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بخون عزیزم هیچی به اندازه حرف زدن با خدا ارومت نمیکنه مشکلی نیست همین که به دلت افتاده یعنی خداخاسته ولی بعد سعی کن ریمو کنی ک دیگه اداب نماز رو هم رعایت کرده باشی

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤

ی بار یکی تو اینستا کلیپ گذاشته تو با لاک نماز بخونی خدا قبول دارع بنده هاش ن

آخه بگو عقب مونده میخای بنده های مذهبی رو زیر سوال ببری چرا خودتو تخریب میکنی

خوده خدا هم گفته باید وضو کامل باشع😑

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بهجت گفته 

هر کی میخواد کارهای دنیاییش به موقع اتفاق بیفته 

نماز اول وقت بجا بیاره 

پس ارزش داره ناخن تو ریمو کنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

نماز باید وضو داشته باشه 

و برای وضو کاشت نباید نباشه 

اما خب بخونید 

قدم بزرگیه 

حرف بزنید.امبد ب خدا نوری بتابه ب دلم و خودت با دل خودت بری ریمو کنیا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810